Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Micro-Drip System - Guide Gardena hos granngården.se

Micro-Drip System – Guide

Dela

Hjälp att planera och välja micro drip system från Gardena som du hittar och köper hos Granngården!

Vi erbjuder kompletta startpaket från Gardena och Greenline som gör det smidigt och enkelt att komma igång. Gardena droppbevattningsystem Micro-Drip är en serie bevattningsystem, bestående av slangar och munstycken som kopplas ihop och formas utifrån trädgårdens behov. Du kan enkelt utöka ditt system med ytterligare Micro-drip komponenter efterhand. Följ guiden för att ta reda på vad du behöver till ditt Micro-Drip system från Gardena. Greenline droppbevattningssystem EcoAqua är ett unikt system som istället drivs av naturens egna solenergi. 

Gardena Micro-Drip Startset

Micro-Drip Startset Plantrader

Startpaketet säkerställer pålitlig och vattenbesparande bevattning av buskar, rabatter och ömtåliga grödor. Alla komponenter ingår och installeras i tre enkla steg.

Micro-Drip Startset Pallkragar

Startpaketet säkerställer pålitlig och vattenbesparande bevattning av upphöjda växter i pallkrage. Alla komponenter ingår och installeras i några enkla steg.

Micro-Drip Startset Blom- och köksträdgårdar

Startpaketet säkerställer vattenbesparande bevattning på områden upp till 60 m². Alla komponenter ingår och installeras i några enkla steg.

Micro-Drip Startset Terrass

Startpaketet säkerställer vattenbesparande bevattning av upp till 30 plantor. Alla komponenter ingår och installeras i några enkla steg.

Greenline EcoAqua

Greenline droppbevattningssystem EcoAqua drivs av solenergi och anpassar automatiskt bevattningen efter väderförhållande. Bevattningssystemet EcoAqua kommer i ett komplett set med slangar, 24 droppmunstycken och IDC-station.

Starta din konfiguration

Välj en yta för att ta reda på vad du behöver till ditt Micro-Drip system. Starta konfiguration och följ stegen som tar dig vidare till personliga rekommendationer för dig.