Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Neoprenstövlar

På Granngården älskar vi neoprenstövlar! Tack vare sina praktiska egenskaper har stövlar i neopren gjort succé på marknaden för gummistövlar och vinterstövlar. Neopren är både isolerande, följsamt, vattentätt och tåligt så föga förvånande är populariteten.

De senaste åren har fler och fler stora varumärken börjar utveckla stövlar i neopren och idag används materialet till allt från jaktstövlar till gummistövlar, vinterstövlar och allvärdersstövlar från barn. Hos oss hittar du neoprenstövlar från Tretorn. Köp din neoprenstövlar online på granngården.se eller i butik.

Köpa neoprenstövlar - varför då?

Materialet neopren är ett syntetiskt gummimaterial som ofta används för våtdräkter, dykardräkter och olika typer av kabelisolering. Det finns flera skäl till att köpa gummistövlar eller vinterstövlar i neopren.

  • Neopren isolerar mot kyla och håller fötterna varma
  • Vattentåliga stövlar! Fötterna hålls torra tack vare neoprenets vattentålighet
  • Neopren är stötdämpande och mjukt vilket skapar följsamma, praktiska och sköna stövlar

Neoprenstövlar för barn

Allvädersstövlar för barn i neopren är bland det bästa att ha på fötterna vid utomhusaktiviteter. Vinter- och gummistövlar i neopren för barn är både praktiska, vattentåliga och varma. I vårt sortiment hittar du neoprenstövlar för barn från Tretorn och Sulman.

Köp dina neoprenstövlar online på granngården.se eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1