Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vinterstövlar

Njut av en härlig vinterdag utomhus! Med ett par varma vinterskor på fötterna kan du pulsa genom snö och slask utan att bli blöt och kall om fötterna. Alla våra fodrade och vattentäta stövlar är av högsta kvalitet och håller dig varm om fötterna under såväl promenaden som arbetsdagen. Välj mellan höga och låga vinterstövlar, vinterskor och vinterkängor i flera olika färger och modeller. Läs mer i vår guide kring hur du håller fötterna varma i vinter.

Hos oss på Granngården hittar du vinterstövlar för dam, barn och herr från varumärken som Polyver, Tretorn och Muck.

Vinterstövlar för herr och dam

I vårt sortiment hittar du fodrade vinterstövlar och vinterskor för dam och herr som passar lika bra för fritidsaktiviteter som jobb i trädgården eller ute på stan. Alla våra stövlar är vattentäta och har ett bra grepp för att hålla dig stadig vid halare underlag. I sortimentet finns bland annat populära stövel Polyver i hög och låg modell med tjock, isolerande sula utvecklad för skandinaviska förhållanden ner till -40°C. Vi har även fleecefodrade vinterkängor från Muck och fodrade gummistövlar från Tretorn.

Vinterstövlar i Neopren

Neoprenstövlar är bland de bästa stövlarna på marknaden sett till deras förmåga att värmeisolera och hålla stövlarna vattentäta. Neopren är dessutom ett mjukt och följsamt material som ofta används för både allvädersstövlar och gummistövlar i neopren. I Granngårdens sortiment finns stövlar i Neopren från bland annat Muck Boot, Tretorn och Sulman allvädersstövlar för barn och vuxna.

Vinterskor för barn

Att bygga snögrottor, snögubbar och åka pulka hör barndomen till! För att kunna vara ute i snön en hel dag är det dock viktigt att hålla sig torr om fötterna med ett par varma skor. I Granngårdens sortiment finns vinterkängor för barn i höga och låga modeller i flera olika färger. De populära stövlarna Sulman Neon Plus är en allvädersstövel som passar alla årstider och håller vattentätt hela vägen upp i skaftet, en riktigt bra vinterstövel för barn att bära i ur och skur året om.

Rusta dig och familjen inför vintern och köp vinterstövlar online på granngården.se eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
23 produkter

Visar sida 1 av 1