Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Gummistövlar

Oavsett årstid, ålder eller livsstil kan du lita på att ett par bra gummistövlar håller dina fötter torra, varma och nöjda. Gummistövlar är plagget som aldrig behöver vinter- eller sommarförvaras och lämpar sig lika bra i storstaden som ute på landet. Stövlarna är perfekt att dra på sig inför hundpromenaden i skogen, i regnrusket på väg till förskolan eller för nyplanteringen i rabatten.

På Granngården kan vi det här med snygga, praktiska skor och stövlar och erbjuder ett stort urval av gummistövlar från välkända varumärken som Tretorn, Sulman och LaCrosse. Alla våra stövlar håller hög kvalitet och komfort och finns bland annat i naturgummi fritt från PVC. Vi har även stövlar med neoprenförstärkt foder och PU-stövlar med skydd, särskilt lämpliga för användning i till exempel stall. Välj mellan höga och låga stövlar, fodrade stövlar och gummistövlar i flera olika färger och modeller.

Gummistövlar för barn

Att få hoppa i vattenpölar är något som hör barndomen till, det tycker i alla fall vi på Granngården! Därför har vi stövlar för barn som gör det möjligt för alla barn att hoppa i riktigt stora vattenpölar utan att bli blöta om fötterna. Vi erbjuder såväl klassiska som fodrade barnstövlar.

Gummistövel Sulman Neon Plus är en allvädersstövel som passar alla årstider och håller vattentätt hela vägen upp i skaftet. Den har vikbart skaft som gör det enkelt för både barn och vuxna att trä stöveln på foten. Dessutom håller de fötterna varma ner till -10 grader och finns i färgerna svart och rosa.

Stövlar för dam och herr

Är du på jakt efter en vardagsstövel eller skyddstövel? I vårt sortiment hittar du snygga och praktiska gummistövlar för dam och herr för fritid och arbetsliv. Klassiska gummistövlar från Tretorn erbjuder vi i både höga och låga modeller, en rad olika färger och utföranden. För dig som söker en jaktstövel finns robusta bruksstövlar inspirerade av industristövlar. Vi har också stövlar med stålhätta, till exempel stövel Bekina Steplite, som dessutom isolerar mot kyla ner till -30 grader. Är du på jakt efter en skyddstövel finns sågskyddsstövlar från såväl Stihl som Oregon.

Neoprenstövlar

Neopren är ett material som är fantastiskt bra på att isolera mot kyla och vatten, vilket gjort neoprenstövlar populära. Materialet är i sig av syntetiskt gummi och används bland annat till dykardräkter. Eftersom neopren är både vattentätt och värmeisolerande används det ofta för just gummistövlar och vinterstövlar i neopren med bejublat resultat. Hos oss på Granngården hittar du bland annat Muckboot i neopren och flera modeller allvädersstövlar i neopren till barn och vuxna.

Fodrade gummistövlar

För kallare dagar kan det vara skönt med ett par fodrade gummistövlar som håller vattentätt, har kylbarriär och är lika bekväma som dina klassiska gummistövlar. Hos oss på Granngården kan du välja mellan höga och låga varmfodrade vinterstövlar från Tretorn för barn, dam och herr. Vi tipsar också om stövel Muck Arctic, en lätt och bekväm stövel i neopren med 100% vattentäthet som håller värmen inne och kylan ute!

Köp gummistövlar från välkända varumärken online på granngården.se eller handla i någon av våra butiker!

Kategori & Filter
    • Populära
60 produkter

Visar sida 1 av 2