Gå till huvudinnehållet

Hönsfoder & Mineraler

Med rätt foder får dina höns en bra hälsa och tillväxt!

Hos Granngården hittar du ett stort utbud av hönsfoder och mineraler men också tillskott, snäckskal, värpfoder, foderkalk och andra produkter som dina höns kan behöva. Våra hönsfoder är självklart välbeprövade för att ge dina höns bra foderkvalitet. Vi har dessutom tillskott, snäckskal, värpfoder, och foderkalk.

I Granngårdenas sortiment hittar du allt du behöver för att ta hand om eller skaffa höns. Vi har komplementen du behöver oavsett om du har en hel hönsgård eller några få fåglar. Vi har allt från vattenautomat och foderautomat till höns som hela värpreden och hönshus till bra priser.

Hönsfoder från Granngården

Granngårdens egen serie hönsfoder är riktiga storsäljare på marknaden. Hönsfoder Granngården Start finns i behändiga säckar från 11 kg upp till 20 kg. Bland våra egna foder finns även populära Hönsfoder Värp som passar värpande fåglar och Hönsfoder Bas som ges mellan värpperioderna. Vi har även två ekologiska hönsfoder från Granngården, ett värpfoder och ett startfoder.

Lantmännen hönsfoder och fodertillskott

Lantmännens hönsfoder har varit med länge och i sortimentet finns värpfoder i säckar på 20 kg. Bland vårt sortiment från Lantmännen hittar du dessutom fodertillskott och mineraler till höns och fåglar, men också duvfoder och kalkonfoder.

Hobby First hönsfoder

För dig som är sugen på att köpa höns eller redan har sällskapshöns eller några få höns i trädgården är Hobby First ett bra foderalternativ. Hobby First erbjuderhönsfoderi säckar från 3 kg upp till 20 kg - perfekt för dig som har en mindre flock. I sortimentet finns även snäckskal i förpackning på 2,5 kg och vitamintillskott.

Gör ett bra val och köp hönsfoder i Granngårdens online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

33 produkter

Visar sida 1 av 2