Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Flagglina

Hissa upp! Flagglina används för att hissa upp och sänka din flagga eller vimpel. Hos Granngården hittar du slitstarka linor i material som säkerställer långvarig användning. Flagglinans flexibilitet och hållbarhet gör den till en viktig och självklar komponent i för flagghissning i olika väderförhållanden.

Lina till flaggstång är ju ett måste. Och det är viktigt att välja en flagglina av kvalitet. Till din flaggstång och flagga behövs en riktigt kvalitativ flaggstångslina. Formentas flagglinor är särskilt tillverkade för att ha en riktigt hög slitstyrka och lång hållbarhet.

Flagglina till flaggstång

Hos oss hittar du flagglina från 16 meter till 34 meter. Redo för alla väder och temperaturskillander. Extremt tålig för nötning och slitning. Vi erbjuder också reservdelar – sådant som löpande slits ut. Ett reservdels-kit för flaggstänger innehållande knape med skruv, en flagglina och två stycken plastclips. Bra att vtea, bra att ha.

Hur lång flagglina ska man ha?

Att ha en flagglina som är för lång kan vara både oestetiskt och svårt att hantera. Ett allmänt riktlinje är att använda dubbelt så lång flagglina som längden på flaggstången, plus en extra säkerhetslängd på 1–3 meter. Flagglinan är neutral vit i färgen, vilket passar bra med de flesta designerna på flaggstänger.

Hur byter man lina på flaggstången?

Börja med att placera de två ändarna på den nya linan mot varandra. Använd sedan en stark tråd för att sy ihop linorna. Lyft försiktigt upp den nya linan i flaggstången och hoppas på det bästa när det gäller att få ut den gamla linan.

Köp flagglina online

Utforska Granngårdens sortiment och investera i en högkvalitativ flagglina för att säkerställa långvarig användning av din flaggstång. Köp online!

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1