Gå till huvudinnehållet

Vattenspridare Gardena AquaZoom M

Gardena AquaZoom M är en oscillerande vattenspridare som ger en jämn och exakt bevattning utan pölar. Passar gräsytor mellan 28 och 350 m².

Produktdetaljer

Gardenas oscillerande vattenspridare AquaZoom M ger en jämn och exakt bevattning utan pölbildning och är perfekt för gräsytor på mellan 9 och 250 m². De två extra breda stöden ser till att spridaren står stabilt och högkvalitativa detaljer i bland annat metall bidrar till att AquaZoom M är både hållbar och tålig mot UV-strålning och frost.

Att använda AquaZoom M är mycket enkelt och valmöjligheterna är många. Med reglagen ställer du till exempel in räckvidden (3–18 m), bredden (3–14 m) och vattenflödet och anpassar på så sätt behoven för just din gräsmatta. Du även välja att vattna bara åt ena hållet.

Munstyckena av mjukplast rengörs enkelt från till exempel kalkavlagringar genom att bara torka av dem med fingret. I det inbyggda rostfria metallfiltret fångas smutspartiklar in så att de inte kan ta sig in i vattenspridaren. Filtret plockas enkelt ut genom att vrida ur vattenkopplingen och kan sedan sköljas under rinnande vatten.

Den högkvalitativa vattenspridaren är tillverkad i Tyskland och kommer med 5 års garanti.

Gardena

Utöver trädgårdsredskap och trädgårdssystem för bland annat bevattning är Gardena en av de främsta tillverkarna av självgående robotgräsklippare. Med samma teknik som Husqvarnas överlägset driftsäkra och populära kvalitetsmaskiner.