Gå till huvudinnehållet

Vattenspridare Gardena AquaZoom L

Gardena AquaZoom L är en oscillerande vattenspridare som ger en jämn och exakt bevattning utan pölar. Passar för ytor på mellan 28 och 350 m². Mer

Art.nr : 1266419

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Den oscillernade vattenspridaren AquaZoom L från Gardena är avsedd för ytor på mellan 28 och 350 m² och ger en jämn och exakt bevattning av din trädgård. Den jämna bevattningen förhindrar dessutom pölbildnin. De extra breda stödfötterna gör att AquaZoom L står stadigt på marken och vattenspridaren tål såväl frost som UV-strålning och har en femårig garanti.

Att använda AquaZoom L är enkelt! Med reglagen ställer du in räckvidden (7–21 m), bredden (4–17 m) och vattenflödet och anpassar på så sätt behoven för just din gräsmatta. Du kan dessutom välja att bara vattna åt ena hållet så att vattnet hamnar exakt där du vill ha det.

Att underhålla vattenspridaren är också enkelt och smidigt vilket ger en jämn och hög prestanda. Till exempel är ett rostfritt metallfilter inbyggt i vattenkopplingen som förhindrar att smutspartiklar tar sig in i spridaren. Vrid på kopplingen för att komma åt filtret och engör det genom att skölja av det under rinnande vatten. Spraymunstyckena är också enkla att rengöra eftersom de är tillverkade av mjukplast och eventuella kalkavlagringar avlägsnas enkelt genom att torka av munstyckena med fingret.