Gå till huvudinnehållet

Hästschampo Carr & Day & Martin Gallop Extra Strength 500ml

Ett effektivt, skonsamt och extra kraftfullt hästschampo som rengör på djupet, perfekt för kraftigt nedsmutsade hästar.

Egenskaper

  • Kraftfull rengöring för smutsiga, flottiga och ljusa pälsar
  • För överlägsen rengöring med ett rent och glänsande resultat
  • Extra rikt hästschampo med dubbel mängd aktiva ingredienser
  • Perfekt för årets första tvätt

Gallop Extra Strength Schampo från Carr & Day & Martin är ett extra kraftfullt hästschampo som rengör på djupet, perfekt för kraftigt nedsmutsade hästar. Det låglöddrande och skonsamma schampot avlägsnar effektivt smuts, svett och fett från pälsen, ger fin glans och lyster och är lätt att skölja ur.

Tips! Extra styrka är perfekt för årets första tvätt för att ta bort ansamling av fett och hudavlagringar i pälsen. Tvätta hästens päls dagen före klippning så glider klippskären, detta minskar slitaget på klippskären och kortar även ned klipptiden.

Applicering: Applicera outspädd på våt päls eller tillsätt 5-6 kapsyler i en hink med vatten. Massera in i pälsen med en svamp, borste eller för hand, skölj sedan noggrant för omedelbart resultat.

Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin är ett brittiskt företag som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativa vårdprodukter för häst. Företaget grundades 1765 och är kända för sin höga kvalitet och sitt engagemang för att skapa produkter som är säkra, effektiva och skonsamma för hästen. Deras breda sortiment täcker allt från schampo och balsam till tillskott av olika slag.