Gå till huvudinnehållet

Hästschampo Carr & Day & Martin Gallop Medicated 500ml

Ett effektivt och skonsamt schampo till hästar med känslig hud. Det låglöddrande hästschampot är lätt att skölja ur.

Egenskaper

  • Djuprengörande, medicinskt hästschampo med mjukgörande egenskaper
  • Effektivt och skonsamt till hästar med känslig hud
  • Låglöddrande schampo som gör att det är lätt att skölja ur
  • Perfekt för torr, flagande, kliande, skorvig och känslig hud
  • Neutralt PH-värde och antibakteriella egenskaper lugnar irriterad hud.
  • Verkar lugnande och mjukgörande på irriterad, öm, skadad och känslig hud
  • Ger en mjukare, glänsande och silkeslen päls
  • 500 ml räcker till ungefär 10 tvättar

Gallop Medicated Shampoo från Carr & Day & Martin är ett effektivt och skonsamt schampo med naturliga oljor till hästar med känslig hud. Hästschampots neutrala PH-värde och antibakteriella egenskaper lugnar irriterad hud och passar bra att använda när pälsen är fjällig och kliar.

Tips! Forskning visar att klorhexidinschampon är mer effektiva än traditionella jodbaserade produkter. Gallop Medicinskt schampo med klorhexidin är med andra ord perfekt att applicera på torr, kliande, öm och skorvig hud. Tillsatsen av naturliga ingredienser lugnar huden och ger en glänsande, silkeslen päls.

Applicering (för dagligt bruk): Applicera direkt på våt päls eller späd ut 5-10 pumptryck i en hink med vatten. Arbeta in väl med svamp, borste eller för hand till ett rikt lödder och skölj sedan noggrant. För användning på hudåkommor, låt sitta på huden i 5 minuter för att låta schampot verka. Skölj noggrant och kontrollera de drabbade områdena.

Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin är ett brittiskt företag som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativa vårdprodukter för häst. Företaget grundades 1765 och är kända för sin höga kvalitet och sitt engagemang för att skapa produkter som är säkra, effektiva och skonsamma för hästen. Deras breda sortiment täcker allt från schampo och balsam till tillskott av olika slag.