Gå till huvudinnehållet

Sko Blundstone 500, Brun 40

Är den traditionella farmarbootsen från Blundstone. Den är ett begrepp i Australien. Modell 500 har kraftig elastisk resår på båda sidor, och är lätt att dra på och av med hjälp av hankar både fram och baktill. Sulan är olje och syrabeständig med att kraftigt mönster.

Egenskaper

Blundstonefabriken ligger i Australien, där satsar man på kundernas behov, ny teknologi och framförallt bra kvalité. Har man en gång börjat använda bootsen, är man fast. Blundstone Farmarboots blir bekvämare och bekvämare ju mer du använder dom. Med regelbunden rengöring och infettning håller bootsen länge och blir lika mjuk som en "handske". Bootsen tillverkas alltid av läder i högsta kvalité. Blundstone med SPS, ( Shock Protection System ) är en triumf av nytt tänkande. Utmaningen var att uppnå maximal stötminskning när hälen sätts ned. SPS har inga flytande delar, inget inkapslat, varken gel eller luft. Minskar och fördelar trycket på hälen när du går. Färg: nötbrun Storlek: 40

Blundstone

Blundstone kännetecknas av den naturliga, robusta skönheten hos äkta läder samt den otroliga kvaliteten. De blir bara skönare ju mer de används!