Gå till huvudinnehållet

Sko Blundstone 500 Brun 38

Art.nr:1007553

Blundstone modell 500 utan stålhätta är de traditionella kängorna från Blundstone. Populära kängor av läder i högsta kvalité. 

Produktdetaljer

En trogen följeslagare som håller i många år! Blundstonekängorna blir bara bekvämare och bekvämare ju mer du använder dem. Med regelbunden rengöring och infettning håller de bekväma kängorna länge och blir lika mjuka som en handske.

Blundstones traditionella farmarboots tillverkas alltid av läder i högsta kvalité. SPS (Shock Protection System) ger maximal stötminskning när hälen sätts ned och den olje- och syrabeständiga sulan har ett kraftigt mönster som ger bra grepp. 

De slitstarka bootsen i klassisk design har försetts med kraftig elastisk resår på båda sidor som tillsammans med hankar bak och fram gör att kängorna är enkla och smidiga att ta av och på.

CE-godkänd.

Färg: Nötbrun

Storlek: 38

Blundstone

Blundstone kännetecknas av den naturliga, robusta skönheten hos äkta läder samt den otroliga kvaliteten. De blir bara skönare och snyggare ju mer de används! Ett fantastiskt Australiensiskt hantverk med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1870.