Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundgodis & Tuggben

Hundgodis, tuggben eller hundtugg är alla till för att belöna hunden men också för att stimulera och ge bättre tänder hos din hund. Tänk på att alltid hålla din hund under uppsikt när den har ett tuggben. Hos oss hittar du ett stort utbud av hundgodis och olika hundtugg, samt olika dentastix. Tuggpinnar är bra för din hund då det förbättrar hundens munhälsa när det rensar bort tandsten och rensar tandköttet.

Olika hundtugg som hundgodis

Tuggben för hunden är en nyttig sysselsättning i lagom mängd. Ett tuggben är bra för hundens tandhälsa och håller den sysselsatt. Många hundtugg kan även motverka tandsten hos hunden. Genom att både stimulera saliv som är bra för munhygienen och tänderna, och att slipa och skrapa lite på tänderna får hunden en aktivitet som motverkar tandsten.

Välj bland nedan olika hundgodis och tugg:

Nyttigt hundgodis

Hundgodis och tuggben gör din hund glad, samtidigt som det är en uppskattad sysselsättning som dessutom ger din hund friskare tänder. Med bra och nyttigt hundgodis får din hund dessutom i sig viktiga näringsämnen och vitaminer som komplement till sitt hundfoder. Efter hundmaten passar det kanske bra med en efterrätt. Det kan ju också passa bra som present eller belöning till hunden efter utfört arbete eller träning. Vi har hundgodis i olika former och smaker så att du kan välja det bästa för just din hund.

Köp hundgodis online

Hitta ett hundgodis och tuggben av bästa kvalitet som passar just din hund i Granngårdens utbud och köp i butik eller direkt online på granngården.se.

Kategori & Filter
    • Populära
Märke:
24 produkter

Visar sida 1 av 1