Gå till huvudinnehållet

Kaninhage

Kaninhage - Hitta en enkelare variant av hage för att stimulera din kanin utomhus här. Spana även in våra kaninhus och kaninburar som i många fall även har en del som hage/gård för din gnagare att röra sig fritt i.

👉 Tänk på att kaniner gärna hoppar och gräver! Det är viktigt att hålla kaninerna under uppsikt i öppna hagar. Så att dina husdjur inte välter, eventuellt lyckas smita mellan stolpar, hoppar över eller gräver sig fri.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av kaninhagar som är perfekta för att skapa en stimulerande utomhusmiljö för din älskade kanin. Oavsett om du har en trädgård, uteplats eller balkong kan vi hjälpa dig att hitta rätt kaninhage för dina behov.

Ge din kanin utrymme att leka och utforska i sin hage

En kaninhage ger din kanin möjlighet att röra sig fritt, leka och utforska sin omgivning. Våra kaninhagar är utformade för att erbjuda tillräckligt med utrymme för din kanin att sträcka på benen och aktivera sig. Välj mellan enklare varianter av kompostgaller eller mer robust konstruktionsmaterial i form av smådjurshage - kan du skapa en kaninhage utomhus.

Välj rätt kaninhage för dina behov

Vi erbjuder olika typer av kaninhagar som passar olika behov och utrymmen. Oavsett om du behöver en portabel kaninhage för enklare förflyttning eller en mer permanent lösning för trädgården, har vi alternativ som passar just dig. Utforska vårt sortiment och hitta den kaninhage som uppfyller både dina och din kanins önskemål.

Köp din kaninhage online på Granngårdens webbplats eller besök någon av våra fysiska butiker. Ge din kanin en trygg och stimulerande utomhusmiljö med en kaninhage från Granngården. Vi ser fram emot att hjälpa dig och din kanin att skapa en aktiv och njutbar tillvaro utomhus.

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1

Kategorier