Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Halla Kyckling Exklusiv, 500 g

Halla Färskfoder Kyckling Exklusiv är ett svensktillverkat helfoder till hundar i alla livsstadier. Hundfodret består av 90% svensk köttråvara (kyckling, ägg) samt Qrill, ris, vitaminer och mineraler och kan serveras som enda foder eller som till exempel topping på torrfoder.

Produktdetaljer

Egenskaper för Hundfoder Halla Kyckling Exklusiv
Halla Färskfoder är ett helfoder bestående av köttråvara från utvalda svenska bönders gårdar. Fodret består av få råvaror vilket är en fördel särskilt för hundar som är känsliga.

Halla Kyckling Exklusiv består av 90% svensk köttråvara (kyckling, ägg), vitaminer, mineraler och ris. Hundfodret är även berikad med Qrill Pet som innehåller Omega 3 och kolin, vilket är avgörande för en sund utveckling och god hälsa hos din hund. Omega-3 och kolin har visat sig ha positiva effekter på hundens vitala organ.

Den svensktillverkade hundmaten passar hundar i alla livsstadier vilket betyder att det kan ges till valpar, dräktiga och digivande tikar, vuxna hundar, äldre hundar, hårt arbetande hundar och sällskapshundar. Halla Kyckling Exklusiv kan serveras som enda foder eller i kombination med valfri andel annat helfoder, till exempel som topping på torrfoder.

Hundmaten innehåller inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel.

Bruksanvisning 
Fodret består av råa frysta animaliska biprodukter och är endast avsedda att användas som foder till hund. Den oöppnade förpackningen ska hållas i frys i minst –18°C. Då förpackningen öppnats ska fodret förvaras i kylskåp, och bör konsumeras inom 24 timmar. Utöver fodret ska hunden alltid ha fri tillgång till vatten.

Sammansättning
Svensk färsk köttråvara (84% kyckling från skrov, vinge, mage och hals) 6% ägg, ris, Qrill, vitaminer och mineraler

 

  • Färskfoder till hundar med känslighet för andra proteinslag
  • För hundar som behöver lägga på sig i vikt
  • För hundar som behöver en boost eller snabb återhämtning

Halla foder

Företaget fokuserar på de renaste råvaror som finns att tillgå. De har bland annat utvecklat processer för att tillverka foder på ett skonsamt sätt för så lite klimatpåverkan som möjligt, bland annat med närproducerade leverantörer och grön el.