Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Video

Aktivera hunden - tips!

Dela

Hur kan vi aktivera våra hundar på både enkla och roliga sätt? Så här kan du aktivera din hund! Pelle bjuder på sina bästa tips. Inspireras, ta tips och råd för ett härligt meningsfullt liv med hund.

Det är viktigt att aktivera hunden – både för hundens mentala och fysiska hälsa. Här har Pelle valt ut några saker att introducera för hunden, i syfte att få hunden att tänka efter lite. Låt det ta lite längre tid för hunden att hitta det goda med hjälp av aktivitetsleksaker eller enkla medel du kan göra alldeles själv. Pelle har exempelvis valt att fylla en PET-flaska med lite godis för hunden att aktivera sig med. När hunden sedan blir duktig på att få ut godiset kan man fylla på med lite hushållspapper för att göra det lite svårare. Använd fantasin – du kan också använda en helt vanlig toalettrulle att fylla med lite godis, så kan hunden leta upp och ha lite kul med den.

Tänk på att aldrig lämna hunden utan uppsikt när du gör de här sakerna – hunden ska inte riskera att sätta någonting i halsen.

Kom ihåg!