Gå till huvudinnehållet

Värmelampa

En värmelampa hjälper små kycklingar att hålla värmen de första veckorna och är särskilt viktigt för de som saknar en hönsmamma.

Värmelampan är också bra att ha för att hålla hönshuset vinterbonat och varmt för hönsen under vintern. De håller dessutom vattnet frostfritt och behåller hönsfodrets kvalitet. Hos oss på Granngården kan du köpa värmelampor till höns men också infraröda glödlampor och tillbehör.

Spana gärna in vår hönsguide som går igenom det du behöver veta om du har eller är sugen på att skaffa höns!

Värmelampa för höns och kycklingar

En värmelampa behövs inte bara när kycklingarna är små utan är också ett måste under vintern. När det är vinter och i kallt ute så kan hönsen mysa ner sig under sina värmelampor och trivas trots att vinden viner utanför. Dessutom förhindrar värmelampor att vattnet fryser i hönsens vattenautomater. Med andra ord, en viktig sak när du inreder ett hönshus! I Granngårdens sortiment finns stora strålvärmelampor och värmearmaturer med skyddsgaller, men också glödlampor till värmelampor.

Infraröd lampa till hönshus

Våra infraröda lampor passar alla värmelampor, både till höns- och smågrisarmaturer. Vi har även lågenergi-värmelampor, ofärgade lampor som skapar jämn och behaglig värme och värmelampor med sparfunktion.

Välkommen att köpa värmelampor till ditt hönshus online på granngården.se eller i din lokala butik!

11 produkter

Visar sida 1 av 1