Gå till huvudinnehållet

Värmelampa

En värmelampa hjälper små kycklingar att hålla värmen de första veckorna och är särskilt viktigt för de som saknar en hönsmamma. Lampan är också bra att ha för att hålla det varmt i hönshuset på vintern. De håller dessutom vattenautomaterna frostfria och behåller bra kvalitet på hönsfodret. Hos oss på Granngården kan du köpa värmelampor till höns men också infraröda glödlampor och tillbehör. Spana gärna in vår hönsguide som går igenom det du behöver veta om du har eller är sugen på att skaffa höns!

Värmelampa för höns och kycklingar

En värmelampa behövs inte bara när kycklingarna är små utan är också ett måste under vintern. När det är vinter och i kallt ute så kan hönsen mysa ner sig under sina lampor och trivas trots att vinden viner utanför. Dessutom förhindrar värmelampor att vattnet fryser i hönsens vattenautomater. Med andra ord, en viktig sak när du inreder ett hönshus! I Granngårdens sortiment finns stora strålvärmelampor och värmearmaturer med skyddsgaller, men också värme-glödlampor.

Infraröd värmelampa till hönshus

Våra infraröda lampor passar alla armaturer, både till höns- och smågrisarmaturer. Vi har även lågenergi-värmelampor, ofärgade lampor som skapar jämn och behaglig värme och lampor med sparfunktion.

Värmearmatur för höns

För dig som är ute efter ett värmearmatur har vi en strålvärmelampa med energisparkontakt och skyddsgaller att sätta lampan i. En av modellerna har dessutom sparfunktion.

Värmelampor hos Granngården

Välkommen att köpa värmelampor till ditt hönshus online på granngården.se eller i din lokala butik!

11 produkter

Visar sida 1 av 1