Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Värmelampa

En värmelampa hjälper små kycklingar att hålla värmen de första veckorna och är särskilt viktigt för de som saknar en hönsmamma. Lampan är också bra att ha för att hålla det varmt i hönshuset på vintern. De håller dessutom vattenautomaterna frostfria och behåller bra kvalitet på hönsfodret. Hos oss på Granngården kan du köpa värmelampor till höns men också infraröda glödlampor och tillbehör. Spana gärna in vår hönsguide som går igenom det du behöver veta om du har eller är sugen på att skaffa höns!

Värmelampa för höns & kycklingar

En värmelampa behövs inte bara när kycklingarna är små utan är också ett måste under vintern. När det är vinter och i kallt ute så kan hönsen mysa ner sig under sina lampor och trivas trots att vinden viner utanför.

När det gäller värmelampor är IR-lampan ett utmärkt alternativ för att tillhandahålla värme utan att ge ifrån sig ljus. Denna egenskap är särskilt fördelaktig för att inte störa hönsens naturliga dygnsrytm i hönshuset. Med en IR-lampa kan hönsen njuta av en behaglig temperatur även under natten utan att bli störda av starkt ljus.

Dessutom förhindrar värmelampor att vattnet fryser i hönsens vattenautomater. Med andra ord, en viktig sak när du inreder ett hönshus! I Granngårdens sortiment finns stora strålvärmelampor och värmearmaturer med skyddsgaller, men också värmeglödlampor. Snabbkoll här👇👇

Infraröd värmelampa

Våra infraröda lampor, även kallade IR-lampor, är kompatibla med alla typer av armaturer för höns och fjäderfän. Det är viktigt att notera att lampan bör skyddas från både fukt och stötar för att säkerställa dess optimala funktion och långa livslängd i hönshusmiljö.

Infraröd värmelampa – lågenergi

Infraglödlampan med lågenergi är en effektiv och energisnål lösning för att skapa varm och bekväm belysning i höns- och fjäderfänmiljöer. Dess låga energiförbrukning gör den miljövänlig och kostnadseffektiv, samtidigt som den ger en behaglig ljusnivå för höns och fjäderfän.

Ofärgad värmelampa

Ofärgade värmelampor från Philips avger ett vitt ljus som sprider en jämn och behaglig värme, perfekt för hönshus och fjäderfänmiljöer. Lampans mångsidighet och effektiva ljus gör dem lämpliga för att skapa en bekväm miljö för höns och kycklingar.

Keramisk värmelampa

Keramiska värmelampor ger värme utan ljus, vilket är särskilt betydelsefullt för att inte rubba hönsens naturliga dygnsrytm i hönshusmiljö. Förutom i hönshus är keramiska värmelampor vanligtvis användbara för att ge värme till småkycklingar och fjäderfän i uppfödningsmiljöer.

Värmearmatur

För dig som är ute efter en värmearmatur för höns och fjäderfän har vi en strålvärmelampa med energisparkontakt och skyddsgaller att placera lampan i. En av modellerna har även en sparfunktion för att optimera energianvändningen. Med aluminiumskärm och säkert skyddsgaller, erbjuder den en trygg och effektiv värmelösning för höns och kycklingar i hönshusmiljöer.

Köp värmelampor hos Granngården

Välkommen att köpa värmelampor till ditt hönshus online på granngården.se eller i din lokala butik!

Kategori & Filter
    • Populära
14 produkter

Visar sida 1 av 1