Gå till huvudinnehållet

Bromsfälla 88 cm

En bromsfälla som effektivt reducerar mängden bromsar och hästflugor med upp till 95 % – helt utan gifter eller miljöförstörande ämnen. Denna bromsfälla passar dig med mindre områden att skydda. Placera bromsfällan där det är mycket sol.Levereras utan stolpfäste (art.nr 1250590).

Egenskaper

Egenskaper för Bromsfälla utan stativ, 88 cm
Denna bromsfälla lämpar sig till både hästar och kreatur på fält och reducerar bromsarnas närvaro med upp till 95 %. Fällan är lätt att montera och hänga på träd.

Bromsfällan täcker ett område på upptill ca 5000 kvm. 

Bromsfällans mörkfärgade kula i mitten av fällan symboliserar bakdelen av ett djur. Precis som en värmekamera kan bromsar enbart uppfatta ljus och mörker som kontraster och bromsfällans omgivande skyddande huva i en kontrasterande vit nyans gör fällan ännu mer attraktiv. När kulan upphettas av solen lockas bromsarna till den och de flyger mot kulan för att hitta ett lämpligt område att bita. Så snart flugan inser sitt misstag är den dömd av sin otillräckliga flygförmåga – den kan bara flyga uppåt – och transporteras genom den skyddande skärmen upp i fångstfällan.

Placera bromsfällan där det är mycket sol.

Diameter
cirka 88 cm

Följande ingår
Boll inklusive pump och textilband
Textilparaply
Tvinnad tråd för sträckning av paraply
Galvaniserad behållare inklusive remmar och karbinhake
3-piece textilbälte med karbinhake
100 cm kätting för upphängning av fällan

Till bromsfällan finns även stolpfäste (art.nr 1250590) samt reservdelarna skärm (art.nr 1250066) och reservbehållare (art.nr 1250043) att köpa.

  • Helt giftfria
  • Lätt att montera och hänga på träd
  • Reducerar bromsarnas närvaro med upp till 95%