Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Reservbehållare Kerbl till bromsfälla

Art.nr:1250043

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Reservdel till bromsfälla från Kerbl i storlek 91cm (art.nr 1186274) och bromsfälla storlek 88cm (art.nr 1250589). Renovera istället för att köpa nytt!
  • Passar till artnr: 1186274, 1250589
  • Renovera istället för att köpa nytt!

Produktdetaljer

Bromsfällan lämpar sig både till hästar och kreatur på fält. Den mörkt färgade kulan i mitten av fällan symboliserar bakdelen av ett djur. Bromsar kan bara uppfatta ljus och mörker som kontraster, liknande en värmekamera. Hur attraktiv fällan är förstärks ytterligare av den omgivande skyddande huvan i en kontrasterande vit nyans. När kulan upphettas av solen lockas bromsarna till den. De flyger mot kulan och försöker att hitta ett lämplig område att bita. Så snart flugan inser sitt misstag är den dömd av sin otillräckliga flygförmåga – den kan bara flyga uppåt – och transporteras genom den skyddande skärmen upp i fångstfällan.

Bromsfällan reducerar bromsarnas närvaro med upp till 95% – vilket kan innebära mellan 200 och 300 flugor varje dag!

Kerbl

Kerbl, ett tyskt företag grundat redan 1962, är känt för att tillverka produkter som underlättar livet på bondgården och för hästgården. Från sina rötter inom nötkreatur och livräddande verktyg vid förlossningar har Kerbl växt till att erbjuda ett omfattande sortiment som även inkluderar produkter för husdjur såsom hundar, katter, fåglar och gnagare.