Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Under hösten levereras barrotade växter direkt från fälten där de odlats upp. Leveranstiden är därmed mer väderberoende och kan ibland vara någon/några dagar längre än normalt.

Syrén 50-80 cm 10-p

Art.nr:1168123

  • Växtsortimentet varierar över säsongen
  • Omnia Gardens utbud kan endast köpas online
  • Växter med lokalt pris kan endast köpas i butik
Lättodlad häck eller berså som blommar i maj-juni med blålila doftande blommor. Syrén passar både som klippt och friväxande häck och går även utmärkt att använda som berså eller buskage. Säljs i 10- och 100-pack

Produktdetaljer

Vanlig syrén är lämplig som både klippt och friväxande häck. Passar även utmärkt som berså eller buskage. Beskärs omgående efter blomning för säker knoppsättning. Trivs på de flesta jordar men föredrar näringsrik och kalkhaltig jord i öppet soligt läge. Kan som buske bli uppemot 5-6 meter hög.

Dessa plantor levereras barrotade, de kan därför se kala och tråkiga ut – de förvaras i kylrum till leverans och ska se ut så.

Uppskattad leveranshöjd: 50-80 cm

Utförande: Frilandsodlad/barrot 

Botaniskt namn: Syringa vulgaris

Typ: Häck

Åtgång: 3-4 st/m

Lövverk: Mörkgrön

Blomfärg: Blålila

Blomningstid: Maj-juni

Trivs bäst i: Sol/halvskugga

Jordmån: Näringsrik och kalkhaltig

Zon: 1-7

OBS! Alla växter från Omnia Garden skickas med hemleverans eller till utlämningsställe, när det går, för kortast transporttid. De kan inte hämtas upp i våra butiker.

Observera att bilderna på växterna visar hur de kommer att se ut färdigvuxna och etablerade, inte hur de ser ut vid leverans.

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!