Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Robotgräsklippare Segway Navimow H800E Kabelfri

Art.nr:1270445

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Kabelfri, extremt tyst robotgräsklippare för gräsmattor upp till 800 m². I den lättanvända Navimow-appen skapar du enkelt en virtuell gräns runt gräsytan.
  • Kabelfri och mycket tyst robotklippare
  • För gräsmattor upp till 800m²
  • Smart appstyrning via WiFi- eller 4G-koppling
  • Klarar sluttningar upp till 45% och komplex terräng
  • Systematiskt klippmönster
  • Optimal skötsel av gräsmattan

Produktdetaljer

Slipp krånglet med begränsningskabel i din trädgård! Den kabelfria Segway Navimow är en automatiserad och extremt tyst robotgräsklippare med en ljudnivå på endast 54 dB. Genom att använda en virtuell gränsdragningsfunktion för din trädgård slipper du allt vad kabeldragning heter. Just modellen H800E passar till gräsmattor på upp till 800 m² och med en batterikapacitet på 5,2Ah erbjuder den cirka 180 minuters klipptid.

Navimow-roboten är enkel att installera och styra och ger dig mer tid över till annat. Du kommer att få en fin gräsmatta som regelbundet blir klippt och minskar ogräs i din gräsmatta. Navimow styrs via en användarvänlig app via WiFi eller 4G (1 års gratis 4G-abonnemang ingår), automatiska uppdateringar.

Ingen begränsningskabel Med Exact Fusion Locating System (EFLS) förbättrar Navimow positioneringsnoggrannheten och tar bort behovet av en fysisk slinga eller begränsningskabel. Med Navimow-appen ställer du istället enkelt in en virtuell gräns och gör anpassningar. Robotklipparen jobbar därefter effektivt i en planerad rutt inom det kartlagda området.

Virtuella gränser Ladda ner Navimow-appen och följ den enkla guiden för att skapa en virtuell gräns runt gräsmattan. Segway Navimow är designad för snabb anpassning – även när trädgårdens design förändras kan du därför snabbt och enkelt omdefiniera den virtuella gränsen.

Systematiskt klippmönster Segway Navimow fixar gräsklippningen efter dina önskemål - ange rutt och klipphöjd så fixar roboten resten. Du kan välja olika inställningar om gräsmattan är indelad i flera zoner. Det systematiska klippmönstret förbättrar klippeffektiviteten avsevärt.

Installation av laddstation och antenn För att säkerställa en stark GNSS-signal behöver antennen installeras i ett öppet och fritt utrymme. För att uppnå bättre signalmottagning och fast installation kan du köpa till ett antennfäste och installera det på ett öppet och fritt utrymme.

Välj klipphöjd i appen Klipphöjden justeras enkelt med ett enda tryck i appen. Med multizone-funktionen kan du dessutom ställa in den perfekta klipphöjden för varje zon i gräsmattan.

Utrustad för komplex terräng Segway Navimov är utrustad med hjul med off-road-kapacitet och inbyggd navmotor vilket gör att den enkelt klarar både sluttningar på upp till 45 % och komplex terräng.

Optimal skötsel av gräsmattan Det automatiska systemet för optimerat klippmönster gör att Segway Navimow automatiskt ändrar klippriktningen för varje klippning. Roboten undviker hjulspår efter upprepade klippningar och ger din gräsmatta bättre förutsättningar för att växa.

Fokus på säkerheten Navimow är utrustad med inbyggda säkerhetssensorer för att undvika föremål. BladeHalt-sensorn (behöver aktiveras i appen) ger extra säkerhet genom att knivarna stannar om ett föremål kommer i kontakt med sensorområdet.

Smart app-styrning I den lättanvända Navimow-appen hittar du allt du behöver från personliga inställningar och interaktiv hjälp till statusuppdateringar och serviceförlängning.

IoT-anslutning Hantera och övervaka din robotgräsklippare utan besvär – var och när som helst. För att säkerställa att du alltid har de senaste funktionerna kan du ladda ner uppdateringar over-the-air (OTA) med en enda knapptryckning i appen.

IP66 vattentät Robotklipparen är IP66-klassificerad och du kan därför enkelt skölja av den med en trädgårdsslang med normalt tryck.  

1 års gratis 4G-abonnemang ingår! Med Segway Navimow H800 ingår ett helt års gratis 4G-abonnemang. Vill du fortsätta abonnera efter det kostnadsfria året kostar det endast 29,99 EUR per år (ca 300-350 kr/år). Din Navimow kommer att fungera även utan 4G, men med 4G kan du verkligen få ut det mesta av din robot, var du än är. Om du inte förlänger abonnemanget men ångrar dig inom 2 år kan du enkelt aktivera det igen, har det gått mer än 2 år tillkommer en extra kostnad.

Teknisk data

Motortyp: Borstlös

Batteri: Lithium-Ion 5,2 Ah

Typ av kniv: Rakbladstyp

Klippyta: 0-800 m²

Klippbredd: 21 cm

App-styrd: Ja

Begränsningskabel: Nej

Wifi / GSM: Wifi /4G

Klipptid: 180 min

Laddtid: 180 min

Max lutning: Upp till 45%

Max lutning nedför: Upp till 45%

Höjdinställning: 30-60mm

Väderfunktion: Ja-regnsensor

Tänk på igelkottarna! För att undvika att igelkottar tar skada bör du endast ha din robotgräsklippare igång dagtid. Igelkottar kommer ut ur sina gömmor kvälls- och nattetid och riskerar då att skadas av din klippare.

SEGWAY

Segway Navimow är en kabelfri robotgräsklippare som styrs med GPS för extremt noggrann klippning. Den klipper med struktur och precision istället för att röra sig slumpmässigt, vilket gör den mycket extremt effektiv. Med Navimow sparar du tid och arbete samtidigt som du får en perfekt klippt gräsmatta.