Gå till huvudinnehållet

Lövblås Stihl BGA 57

Med den lätthanterliga lövblåsen Stihl BGA 57 kan du enkelt blåsa gräsmattan, gården eller infarten ren från löv, smuts och gräsklipp. Den användarvänliga lövblåsen har ett mjukt grepp och blåsröret kan snabbt och smidigt justeras efter din kroppslängd.En del av Stihls BatteriSystem Compact, levereras med batteri AK 20 och laddare AL 101. Mer

Art.nr : 1263169

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Lövblås Stihl BGA 57 
Lövblås BGA 57 är en del av Stihls BatteriSystem Compact som är en serie med tysta, lätta och effektiva maskiner med starka 36 V Lithium-Ion batterier för trädgården och fritidstomten. Den lätthanterliga lövblåsen är intuitiv och tyst att använda och har ett mjukt grepp som ligger perfekt i handen. Du kan dessutom enkelt justera blåsröret efter din kroppslängd så att du får full effekt av blåskraften på marken.

Teknisk data 
Motor: 36 V 
Drivmedel: Batteri 
Blåseffekt: 162 km/tim 
Luftvolym: 12,5 m3/min 
Modell: Hand 
Uppsamling: Nej 
Elstart: Ja 
Vikt: 2,1 kg (exkl batteri)

Lövblås Stihl BGA 57 levereras med batteri AK 20 och laddare AL 101.

  • Lätthanterlig lövblås
  • Mjukt grepp och ligger perfekt i handen
  • Levereras med batteri AK20 och laddare AL101

Denna produkt är märkt med:

explosive logo oxidizing logo environmentallyhazardous logo flammable logo

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.