Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kompost Greenline Master 375L

Art.nr:1002086

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Skadedjurstät och isolerad varmkompost för snabb kompostering av hushålls- och trädgårdsavfall året runt. Klarar temperaturer ner till -15 grader!
  • Isolerad och klarar ner till -15 grader
  • Stor och rejäl på 375 liter
  • Gör din egna näringstäta planteringsjord
  • Skadedjurstät

Produktdetaljer

Att kompostera ditt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö, såväl i det stora sammanhanget som i den egna trädgården. Som belöning för användning av GreenLine Master får du jordförbättringsmedel och planteringsjord gratis på köpet. Mogen kompost är nämligen den bästa jordförbättringen du kan önska dig. Den är rik på näringsämnen, växterna mår bättre och blir mer motståndskraftiga mot skadedjur och sjukdomar.

GreenLine Master 375 är en skadedjurstät och isolerad varmkompost för både hushålls- och trädgårdsavfall. Kompostbehållaren är stabil med kraftig botten och luftkanaler, en garant för snabb och bra kompostering.

I en rätt skött kompost hålls processen igång ner till temperaturer på -15 grader. Locket, som sitter på ovansidan av GreenLine Master, vrids fast och har snäpplås för bra täthet. Töm genom att montera bort en av kompostens sidor.

GreenLine Master har en volym på 375 liter och är tillverkad av UV-stabiliserad återvunnen termoplast. Komposten levereras omonterad men är enkel att montera utan verktyg.

Placering

Placera GreenLine Master 375 så nära köksentrén som möjligt på en skuggig och vindskyddad plats. Ställ den på genomsläpplig, plan mark, till exempel gräsmatta eller jord. Då kan det näringsrika lakvattnet sippra ned i jorden och maskarna kan ta sig in och ut. Tänk också på att komposten ska vara enkel att tömma. Se till att det finns utrymme för att köra fram en skottkärra alldeles bredvid. Det behövs även en plats för ett kärl med lämpligt strömaterial till köksavfallet.

Teknisk data

Bredd: 89 cm

Höjd: 98 cm

Djup: 89 cm

Volym: 375 l

Greenline

GreenLine erbjuder klimatsmarta lösningar och produkter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. I sortimentet hittar du framförallt kvalitativa komposter och regnvattentunnor. Greenline är ett starkt varumärke inom trädgård som sätter miljön och naturens välbefinnande först