Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kompost Greenline Master Plus 375L

Art.nr:1002084

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Extra köldtålig varmkompost med 375 liters volym för snabb kompostering av trädgårds- och hushållsavfall året runt. Klarar temperaturer ner till -25grader!
  • Isolerad och klarar ner till -25grader
  • Stor och rejäl på 375 liter
  • Gör din egna näringstäta planteringsjord
  • Skadedjurstät
  • UV-stabiliserad återvunnen termoplast

Produktdetaljer

Att kompostera ditt hushålls- och trädgårdsavfall är ett roligt och givande sätt att aktivt bidra till en bättre miljö, såväl i det stora sammanhanget som i den egna trädgården. Som belöning för användning av Kompost GreenLine Master+ får du jordförbättringsmedel och planteringsjord gratis på köpet. Mogen kompost är nämligen den bästa jordförbättringen du kan önska dig. Växterna mår bättre och blir mer motståndskraftiga mot skadedjur och sjukdomar.

Kompostbehållaren GreenLine Master+ är stabil med kraftig botten och luftkanaler som garanterar en snabb kompostering och GreenLine Master+ fungerar även utmärkt under de allra kyligaste perioderna. I en rätt skött kompost hålls processen igång ner till temperaturer på -25 grader. Locket, som sitter på ovansidan, vrids fast och har snäpplås för bra täthet. Töm genom att montera bort en av kompostens sidor.

Den skadedjurssäkra komposten med 375 liter volym är tillverkad i UV-stabiliserad återvunnen termoplast. GreenLine Master+ levereras omonterad men är enkel att montera utan verktyg.

Placering

Placera komposten så nära köksentrén som möjligt på en skuggig och vindskyddad plats. Ställ den på genomsläpplig, plan mark, till exempel gräsmatta eller jord. Då kan de näringsrika lakvattnet sippra ned i jorden och maskarna kan ta sig in och ut. Tänk också på att komposten ska vara enkel att tömma. Se till att det finns utrymme för att köra fram en skottkärra alldeles bredvid. Bredvid komposten behövs även plats för ett kärl med lämpligt strömaterial till köksavfallet.

Teknisk data

Bredd: 89 cm

Höjd: 98 cm

Djup: 89 cm

Volym: 375 l

Nettovikt: 18,9 kg

Greenline

GreenLine erbjuder klimatsmarta lösningar och produkter för dig som vill ha en naturlig trädgård i balans, med minimal påverkan på miljön. I sortimentet hittar du framförallt kvalitativa komposter och regnvattentunnor. Greenline är ett starkt varumärke inom trädgård som sätter miljön och naturens välbefinnande först