Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Baltäckningsduk

Baltäckningsduken SUBTEX skyddar halm och höbalar tillförlitligt mot vind, regn och snö. Den höga kvaliteten i hö- eller halmbalen bevaras under hela vintersäsongen och efter kraftiga regnperioder, vilket gör att utvecklingen av mögel förhindras. Duken släpper igenom luft och ånga vilket gör att kondens, med mögel som resultat, undviks.

Baltäckningsduken SUBTEX fungerar som en vattenavvisande duk och fungerar som bäst om vinkeln på avlutningen överstiger 45°. Baltäckningsduken SUBTEX är mycket lätt i förhållande till andra alternativ vilket gör den lätt att jobba med och gör att man med klart mindre ansträngning kan lägga ut den över önskat område mot täckning av traditionellt sätt. Trots sin lätthet är SUBTEX rivstark vilket gör att den tål även stark vindpåverkan. Den är dessutom UV-skyddad med en livslängd på minst 5 år i Europa.

Baltäckningsduken SUBTEX är lätt att använda och dess funktion gör att den skyddar dina balar mot vind, regn och snö samtidigt som den andas och håller dem fria från kondens vilket gör att man minimerar risken för mögel. Baltäckningsduken kan användas till ett stort antal olika uppgifter där något behöver täckas mot väder och vind. Duken finns att välja i två olika storlekar där de räcker till att täcka en pyramid av antingen 3 eller 4 rundbalar i botten.

Här kan du se mer av vårt sortiment inom växtodling och spannmålshantering.

BALTÄCKNINGSDUK 10,4X25 M - SUBTEX

Bredden räcker för täckning av en balstapel med 3 balar i botten - totalt 120 rundbalar. Stl rulle: 10,4x25 meter.

BALTÄCKNINGSDUK 15,6X25 M - SUBTEX

Bredden räcker för täckning av en balstapel med 4 balar i botten - totalt 200 st. Stl rulle: 15,6x25 meter.

Köp baltäckningsduk online på granngården.se här!

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1