Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sågskyddsbyxor & Motorsågsbyxor

Sågskyddsbyxor, även kända som motorsågsbyxor, skyddsbyxor eller arbetsbyxor i skogen, är en viktig del av säkerhetsutrustningen till arbete med motorsåg. Hos Granngården hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa sågskyddsbyxor för att skydda dig under arbete och ge dig den stabilitet och säkerhet du behöver. Komplettera med hängslen, hölster och bälte. Samt även sågskyddskängor.

Motorsågsbyxor med skydd

Våra motorsågsbyxor är tillverkade av slitstarka material med integrerade skydd mot sågskador. De ger högsta nivå av säkerhet och skydd under arbete, med funktioner som t.ex. stötdämpning, skyddande material runt benen och justerbara benslut. Vi har också skogsbyxor och säkerhetsbyxor med extra skydd för knäna och bensluten.

Sågskyddsbyxor som skogskläder

Våra sågskyddsbyxor är utformade för att tåla påfrestningarna av trädfällning och kapning inom skogsbruk. De är tillverkade av högkvalitativa material som är slitstarka, bekväma och ger rätt stöd för kroppen.

Utforska vårt breda sortiment av sågskyddsbyxor och hitta den som passar dina behov och krav på kvalitet och prestanda. Vi på Granngården är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter för skogsbruk och träbearbetning som ger säkerhet och bekvämlighet under arbete. Våra motorsågsbyxor är också kända som skyddsbyxor, säkerhetsbyxor, skogsbyxor och kedjesågsbyxor. Se alla skogskläder i vårt utbud.

Hitta och köp sågskyddsbyxor och skogskläder online här!

Kategori & Filter
    • Populära
6 produkter

Visar sida 1 av 1