Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sågskyddskängor

Sågskyddskängor, även kända som skyddskängor, motorsågskängor, skogssäkerhetskängor eller kedjesågskängor, är en viktig del av utrustningen för alla som arbetar med skogsbruk och trädfällning. Hos Granngården hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa skogskläder och skogsutrustning som sågskyddskängor för att skydda dina fötter och ge dig den stabilitet och säkerhet du behöver under arbete.

Kängor specifikt för skogsarbete

Våra skogskängor, arbetskängor och terrängkängor är speciellt utformade för att tåla påfrestningarna av skogsarbete och träbearbetning. De är tillverkade av högkvalitativa material som är slitstarka, bekväma och ger rätt stöd för fötterna.

Med olika funktioner som stötdämpning, skyddande tåhätta, vattentäta material och skogsduksfoder, ger våra motorsågskängor och säkerhetskängor en hög nivå av säkerhet och skydd under arbete. Våra skogskängor är också kända som skyddskängor, säkerhetskängor, skogsarbetarkängor och skogsmullekängor.

Utforska vårt breda sortiment av skyddskängor och hitta den som passar dina behov och krav på kvalitet och prestanda.

Hitta skogsutrustningen som sågskyddskängor som ger säkerhet och bekvämlighet under arbete. Köp i våra butiker eller direkt online här!

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1