Gå till huvudinnehållet

Kattsand Ever Clean Unscented Extra Strong Clumping, 10 l

Oparfymerad vit kattsand med förbättrad ammoniakkontroll och extra stark klumpbildningsförmåga. Kattsanden kapslar in lukt och motverkar söndersmulning!

Produktdetaljer

Egenskaper för Kattsand Extra Strength Unscented
Kattströet från Ever Clean består av 100 % sodiumbentonitlera och innehåller patenterat aktivt kol - för extra effektiv odörkontroll.

En parfymfri formula för katter (och människor) som är känsliga mot parfym. Har förbättrad klumpbildningsförmåga och dessutom aktivt kol i varje korn för att fånga upp och hålla kvar odörmolekyler. 

Fångar upp och håller kvar lukt 
Luktneutraliserande aktivt kol binds till premium sand. Aktivt kol avlägsnar lukt genom att fånga upp och hålla kvar lukten i kornen. 

Hindra lukt 
Ett antimikrobiellt ämne läggs till för att hindra tillväxten av luktorsakande bakterier. Har en maximal klumpbildningsförmåga. 

Ever Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Den klumpbildande premiumsanden hjälper att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning bestående av naturliga mineraler och lera. 

 

  • 100% klumpande Bentonitlera
  • Oparfymerad
  • Aktivt kol i varje korn minskar lukt
  • Maximal klumpbildningsförmåga
  • Oparfymerat
  • Hygieniskt

Ever clean

Ever Clean är kända världen över för sin naturliga klumpbildande kattsand tillverkad av bentonitlera. Kattsand från Ever Clean dammar sparsamt och räcker länge tack vare sin dryga sammansättning.