Gå till huvudinnehållet

Fläck- & luktborttagare Urine OFF Cat Spray 500ml

Art.nr:1290103

Fantastisk spray som på ett effektivt sätt tar bort urinfläckar och dålig lukt, perfekt att använda på t ex golv, väggar och kattlådan.
  • Tar effektivt bort urinfläckar och dålig lukt
  • Rekommenderad av veterinärer
  • Motverkar både unga och äldre katters urinmärkning

Produktdetaljer

  • Effektiv bioteknologi som tar bort urin och dålig lukt
  • Perfekt även för rengöring av kattlådan
  • Rekommenderad av veterinärer
  • Motverkar både unga och äldre katters urinmärkning

Så här gör du!

Prova alltid på ett dolt ställe för färgäkthet. Torka först upp urinen med papper. OBS: Urinsyra kan skada färgen i vissa fibrer. Du märker en skillnad på färgen om fibrer är skadat, trots att fläcken är borta.

Det är viktigt att blöta ner hela fläcken och även utanför fläckens kanter. Låt Urine Off verka i ett par minuter på färska fläckar. Om det är en gammal och intorkadfläck, täck över området med plast och låt verka under natten. Ta sedan bort plasten och låt området lufttorka. Återbehandla med Urine Off och låt verka några minuter. Gamla fläckar kan behöva behandlas flera gånger för bästa resultat.

Mattor/Tyger - Rengör alltid fläcken med Urine Off innan tvätt. Urinfläcken blir 2-4 gånger större än vad fläckytan visar, då urinen sugs upp och in i materialet. Urine Off måste komma i kontakt med hela urinfläcken för att kunna verka effektivt. Efter sista behandlingen, använd en matt-tvätt eller skölj sparsamt med vatten och torka med en handduk för att få bort alla rester och minimera fuktfläckar. Ta bort eventuella rester med vatten.

Kattlådor och hårda ytor - Skrubba med en borste för att lösa upp gamla urinrester.

Ingredienser: Vatten, naturligt härledda rengöringsmedel, icke-patogena bakterier, skumdämpande emulsion, doftämne, konserveringsmedel. Innehåller enzymer: kan framkalla en allergisk reaktion. Innehåller mindre än 1% anjoniska ytaktiva ämnen och doftämnen.

Kombinera inte med andra typer av rengöringsmedel. Förvaras svalt.

Urine OFF

Urine Off städar bort urinfläckar på djupet och bryter ner urinen så att även de mest envisa dofterna försvinner. Tack för att du väljer Urine Off – där dofter och fläckar inte har en chans.