Gå till huvudinnehållet

Kattmat Purina Pro Plan Liveclear Senior Turkey, 1,4 kg

Välsmakande och 100% komplett balanserad näring som minskar allergener i kattens päls och mjäll på ett effektivt och säkert sätt från och med tredje veckan.

Egenskaper

Kattmat ProPlan LiveClear ger din katt en välsmakande och 100% komplett balanserad näring. Fodret är anpassat för seniora katter från 7 år och från och med den tredje veckan reduceras allergener i din katts päls och mjäll på ett säkert och effektivt sätt. Det smakliga torrfodret med smak av kalkon har ett högt proteininnehåll och Vitamin C och E främjar din katts naturliga skyddssystem. Kattmaten innehåller även naturlig prebiotika med bevisad effekt på en hälsosam matsmältning samt DHA som stödjer en sund utveckling av syn och hjärna.
Sammansättning:
Kalkon (14%), torkat fjäderfäprotein, majsmjölprotein, ris, sojamjöl, vetegluten, vete, grisfett, majsstärkelse, torkat ägg, sammalet vetemjöl, cikoria (2%), mineraler, sojabönsolja, cellulosa, fiskolja, hydrolysat, äggulepulver, jäst.
Analytiska beståndsdelar:
Protein 40% Fett 15% Råaska 6,5% Växttråd 3,0% Omega 3-fettsyror 0,5% Omega 6-fettsyror 3,1% OE-värde (ME) 3,97 kcal/g

Purina Pro plan

Smak och näringskvalitet är av högsta prioritet när det gäller foderutveckling. Pro Plan arbetar för att använda de bästa ingredienserna i sitt foder och därmed nå goda långvariga hälsoeffekter.