Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kattmat Labb Adult Steriliserad Kyckling 10kg

Art.nr:1244997

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Norsktillverkad kattmat från Labb med ett energi- och näringsinnehåll som är särskilt anpassat för vuxna kastrerade eller steriliserade katter. Vikt: 10kg.
  • För kastrerade och steriliserade katter
  • Minskar risken för njur- och urinvägsproblem
  • Främjar en god ledhälsa och glänsande päls

Produktdetaljer

Labb Steriliserad Torrfoder är det ultimata valet för vuxna kastrerade och steriliserade katter. Med en noggrann sammansättning av ingredienser strävar Labb efter att ge din älskade katt det allra bästa.

Det här kattfodret har en perfekt balans av energi och näring, särskilt anpassad för katter som har genomgått sterilisering eller kastrering. Med måttligt proteininnehåll, som samtidigt har hög smältbarhet och biologiskt värde, minimerar Labb Steriliserad risken för njur- och urinvägsproblem som kan uppstå på grund av överskott av kväve och högt pH-värde i urinen. En betydande del av det animaliska proteinet är hydrolyserat för enklare matsmältning.

Fettinnehållet i Labb Steriliserad är lågt, men det är rikt på välsmakande animaliska och marina fettsyror, inklusive de livsviktiga omega-3 fettsyrorna EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar kattens leder, päls, hud och allmänna välbefinnande.

Kattmaten innehåller även fruktooligosackarider, fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, som gynnar en sund matsmältning. Dessutom innehåller det naturligt glukosamin från hoppkräfta, lättillgängligt kalcium från äggskal samt kondroitin från kyckling och lax.

Sammansättning

Torkat animaliskt protein från kyckling, vete, majsgluten, ris, ärtstärkelse, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, majs, torkat marint protein från fisk, animaliskt fett från kyckling, sockerbetsfiber, fiskolja, lignincellulosa, fruktooligosackarider från vegetabiliska fibrer, äggskal, kaliumkarbonat, natriumklorid, glukosamin från torkad hoppkräfta (Calanus finmarchicus)

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Kattmat Labb Adult Steriliserad Kyckling 10kg på pall?

En pall består av 30 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.