Gå till huvudinnehållet

Julpynt

Julpynt hos granngården.seJulen stundar runt hörnet och äntligen är det är dags att fylla hemmet med julpynt!

För att hjälpa dig komma i riktig julstämning inför jul har vi samlat allt för julen på en plats och fyllt på med juldekorationer som sprider julkänsla i både hus och trädgård.

Kom ihåg att du kan beställa julpynt online på granngården.se med smidig hemleverans eller leverans till din butik. Smidigare blir det inte att fylla huset med söta julbockar, julbelysning som ljusslingor och annan julinredning!

Juldekorationer och julinredning

I Granngårdens sortiment av juldekorationer och julinredning hittar du julkransar och ljuskransar, julbelysning och ljusslingor, blockljus, ljuslyktor, figurer i mossa och julbockar i halm.

Julgranspynt

Vi har självklart julgranspynt som julgransljus och julgransmatta i både traditionell och modern tappning som passar både små och stora julgranar utomhus och inomhus.

Julpynta hemma med gammaldags känsla

När det är dags att inreda med juldekorationer är det lätt hänt att hemmet fylls på med glitter, tomtar och prydnadsfigurer i mängder, vilket kan leda till att det blir lite för mycket av det goda. Varför inte tänka lite annorlunda i år och dekorera med rustik och traditionell stil på pyntet? Vi på Granngården vet precis hur du får till den där mysiga, gammaldags julkänslan som förflyttar dig bakåt i tiden. Utgå från klassiska färger som rött, vitt och julgransgrönt och ge hemmet en varm, ombonad känsla med material som halm och jute. Med kottar, granris och mossa kan du enkelt skapa egna prydnader med inspiration från naturen, varför inte binda din egen dörrkrans eller gjuta adventsljus i glasburkar? Med lite kreativitet kan du enkelt få till vackra dekorationer för en jordnära jul.

Julpynt utomhus

Man brukar säga att det är insidan som räknas, men glöm inte bort att även pynta i trädgården eller ute på gården. Det finns inget som lyser upp vinternatten så som en vacker ljusslinga, ljuslykta eller marschall.

Beställ ditt julpynt online på granngården.se med smidig leverans till din butik, utlämningsställe eller ända hem till dörren. Missa inte heller att besöka våra butiker proppfulla med våra bästa julklappstips, juldekorationer och annan julinredning. God jul önskar vi på Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
46 produkter

Visar sida 1 av 2

Kategorier