Gå till huvudinnehållet

Julbelysning

jul-julbelysning-granngarden-kat-banner-hero-1140x4002.png

Äntligen jul hos Granngården! Vi vill att du ska kunna hitta allt du behöver för den perfekta julstämningen på ett och samma ställe.

Därför har vi tagit in ett sortiment som passar både den traditionella och mer moderna julen. Hos oss kan du köpa allt från julbelysning och ljusslinga till julgransbelysning, julklappar, julgranar och julpynt.

Slipp julstressen och beställ din julbelysning online på granngården.se med hemleverans! Du kan också beställa fraktfritt direkt till din lokala butik. Spana också in våra julgranar online där vi presenterar hela vårt sortiment! Små julgranar finns tillgängliga i våra butiker och stora julgranar finns att beställa online direkt hem till dig!

Ljusslinga utomhus och inomhus

Hos oss hittar du ljusslingor och julbelysning som du kan ha ute i trädgården eller på balkongen. Vi har också julbelysning för inomhusbruk. I sortimentet finns färgglada ljusslingor som gör sig väldigt vackert mot en husfasad eller balkongräcke. Vi har också ljusslingor med lyktor och flaggstångsbelysning som skapar en stor julgran av din flaggstång! Alla våra ljusslingor har LED-lampor och vissa kommer också med timer.

Ljusslinga på batteri

Är du på jakt efter en smidig ljusslinga på batteri? I vårt sortiment hittar du energisnåla ljusslingor på batteri för utomhus- och inomhusbruk. Eftersom du slipper sladd går slingorna med fördel att använda på större tomter och ytor.

Julgransbelysning för utomhus- och inomhusbruk

Bland vår julgransbelysning finns belysning anpassad att ha på julgranen både inomhus och utomhus. Vi har såväl våra tunnare ljusslingor som våra traditionella julgransljus med 16 lampor. Klassiskt och vackert!

Julbelysning för flaggstång

Söker du belysning för flaggstången? För dig med flaggstång erbjuder vi två sorters flaggstångsbelysning som lyser upp vinternatten med sitt vackra sken. Vi har ljusslingor för flaggstången från 400 LED upp till 4000 LED i längder från 6 meter till 10 meter. Vackert och praktiskt både under jultider och året andra månader!

Ljuslykta utomhus

Vad passar bättre än en mysig ljuslykta som sprider ljus och värme under julen? på Granngården erbjuder vi både en klassisk batteridriven lykta med LED-ljus och en vacker slinga med röda lyktor för utomhusbruk. Perfekt att hänga i exempelvis en stupränna för att få julstämningen att infinna sig på gården.

Köp julbelysning och ljusslingor online på granngården.se och få leverans ända hem till dörren innan julafton! Du kan självklart också köpa din jul- och julgransbelysning i butik. Missa inte heller vår julinredning eller våra julklapptips för familj, pojkvän, flickvän, partner, vänner och såklart djur! God Jul önskar Granngården!

Kategori & Filter
    • Populära
34 produkter

Visar sida 1 av 2

Kategorier