Förstoring av bild

Hundfoder Mush Hellä Kyckling, 1 kg

Art nr: 1236783
Mush
0 (0)
Hundfoder Mush Hellä Kyckling är ett färskfoder som passar utmärkt till känsliga hundar. Fermenterade grönsaker och mjölksyrebakterier främjar en normal tarmfunktion och den fettsnåla hundmaten innehåller även vildfisk-olivolja som är rik på nyttiga omega 3-fettsyror.
99 :-
(79,20 exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
Endast i butik

Lagerstatus

Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2019-12-09 15:47

Egenskaper för Hundfoder Mush Hellä Kyckling 
Färskfoder Mush Hellä Kyckling innehåller en balanserad och naturlig vitamin- och mineralmix som består av noggrant sammansatta örter och växter som främjar din hunds allmänna välbefinnande. Det fettsnåla hundfodret innehåller även fermenterade grönsaker som är rika på mjölksyrabakterier vilka är viktiga för tarmens välmående. Dessutom har en högkvalitativ blandning av omega-3 fisk- och olivolja tillsatts hundmaten och de nyttiga fettsyrorna stöder hjärnans, ögonens och hjärtats normala funktioner och är även bra för hundens päls och hud.

Färskfoder Hellä Kyckling från Mush passar perfekt till hundar som återhämtar sig från sjukdomar och vid rehabilitering och viktkontroll. Eftersom hundmaten är benfri och endast innehåller en proteinkälla är det även ett mycket bra hundfoder för hundar med allergier eller känslig mage.

Ingredienser
Kyckling 90% (kött, muskelmage, lever, hjärta), fermenterade grönsaker 5,8% (vatten, kål, morot, rödbeta, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamin- och mineral premix 2% (äggskal, linfrö, maltpulver, havsalger, bryggjäst, mjölktistel, smörblomma, björkblad, brännässla, morotsgryn), vildfisk-olivolja 1,2%, ägg 1%

Näringsvärden/100 g
Energi (kj/kcal): 690/165
Protein (g): 15,4
Fett (g): 10,8
Kalcium: 0,35
Fosfor: 0,18
Fukt: 70,0
Råaska: 1,9
Fiber: 1,0

Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik
Fri retur i butik
30 dagar öppet köp