Gå till huvudinnehållet

Hundfoder Labb Viktkontroll Mellanstora & Stora raser 15kg

Art.nr:1244990

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Norskproducerat torrfoder med ett moderat energiinnehåll anpassat för vuxna hundar som är överviktiga eller har lätt för att lägga på sig.

Produktdetaljer

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Labb Viktkontroll har ett moderat energiinnehåll anpassat för vuxna hundar som är överviktiga eller har lätt för att lägga på sig. Storleken på foderkulorna är anpassade för hundar av mellanstora och stora raser över 15 kilo.

Torrfodret innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E hjälper hundens leder, hud, päls och din hunds allmänna hälsa.

Hundmaten innehåller även en stor andel hydrolyserat protein som bidrar till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier samt lättillgängligt kalcium från äggskal och kondroitin från lax och kyckling.

Sammansättning

Ris, torkat animaliskt protein från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, vete, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.