Förstoring av bild

Hundfoder Labb Senior Mellanstora och Stora, 15 kg

Art nr: 1244988
Labb Hundfoder
0 (0)

Norskproducerat torrfoder med ett näringsinnehåll anpassat för äldre hundar och med foderkulor anpassade för mellanstora och stora raser.

Klubberbjudande!
469 :- 539 :-
(375,20 exkl. moms)
Jfr pris 31.27 kr/kg
Prisavvikelser kan förekomma i butik.

Kampanjen gäller t.o.m 2020-12-31
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-12-02 18:17

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Torrfoder Labb Senior har ett näringsinnehåll anpassat för äldre hundar och foderkulorna är anpassade för hundar av mellanstora och stora hundraser med en vikt över 15 kilo.

Hundmaten innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar leder, päls, hud samt hundens generella hälsa.

En stor andel av proteinet i Labb Senior är hydrolyserat kycklingprotein med hög smältbarhet och lågt innehåll av potentiella allergener. Fruktooligosackarider är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter och hjälper matsmältningen och betaglukaner från jäst kan bidra positivt till hundens allmänna hälsa.

Det välsmakande hundfodret innehåller även naturligt glukosamin från hoppkräfta, kondroitin från lax och kyckling, samt lättillgängligt kalcium från äggskal.

Eftersom hundar åldras individuellt varierar det från individ till individ när det är lämpligt att ändra utfodringen.

Sammansättning
Hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, torkat animaliskt protein från kyckling, vete, majs, animaliskt fett från kyckling, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, hoppkräfta (Calanus finmarchicus) – källa för glukosamin, natriumklorid, monokalciumfosfat, betaglukaner från jäst

Här hittar du produktbladet.  

Andra köpte också
Kattmat Mjau Kyckling, 7,5 kg
Kattmat Mjau Kyckling, 7,5 kg
195 :-
(156 :- exkl. moms)
Hundfoder Halla Prestation, 15 kg
Hundfoder Halla Prestation, 15 kg
469 :-
(375,20 exkl. moms)
Tätningslist K-list Vit, 6 m
Tätningslist K-list Vit, 6 m
59 :-
(47,20 exkl. moms)
Musfälla Mjölner
Musfälla Mjölner
39 :-
(31,20 exkl. moms)
Foderråvara Granngården Majs, 20 kg
Foderråvara Granngården Majs, 20 kg
165 :-
(132 :- exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.