Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hundfoder Labb Extrem Energi 15kg

Art.nr:1244994

  • Allt till husdjuren!
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Ett norskproducerat torrfoder från Labb med högt energiinnehåll och ett näringsinnehåll anpassat för hårt arbetande vuxna hundar av alla raser. Vikt: 15kg.
  • Vikt: 15kg
  • Norsktillverkat
  • Hög smaklighet

Produktdetaljer

Labb Hund har funnits på den norska marknaden sedan 1996 och är ett av de största varumärkena inom torrfoder för hundar i Norge. Labb kännetecknas av ett översiktligt sortiment med nästan enbart norska råvaror som har hög näringsmässig kvalitet.

Hundfoder Labb Extrem Energi har ett högt energiinnehåll och ett näringsinnehåll som är anpassat för vuxna hundar med mycket hög aktivitetsnivå som jakthundar och draghundar.

Labb Extrem Energi innehåller välsmakande animaliskt och marint fett som tillför din hund de rätta mängderna med livsviktiga omega-3 fettsyror som EPA och DHA. Detta ger ett balanserat förhållande mellan omega-3 och omega-6 fettsyror som tillsammans med ett högt innehåll av vitamin E främjar hundens leder, hud, päls och allmänna hälsa.

Hundmaten innehåller även en stor andel hydrolyserat protein som bidrar till hög smältbarhet och kan minska risken för allergier samt kondroitin från lax och kyckling och lättillgängligt kalcium från äggskal.

Fruktooligosackarider, som är fermenterbara fibrer med prebiotiska effekter, hjälper hundens matsmältning och betaglukaner från jäst kan bidra positivt till din hunds generella hälsa.

Sammansättning: Torkat animaliskt protein från kyckling, animaliskt fett från kyckling, hydrolyserat animaliskt protein från kyckling, ris, vete, majs, ärtstärkelse, hydrolyserat marint protein från lax, torkat marint protein från fisk, lignincellulosa, fiskolja, sockerbetsfiber, äggskal, fruktooligosackarider från sockerbeta, natriumklorid, monokalciumfosfat, betaglukaner från jäst

Detaljerad analys och utfordringstabell hittar du i produktbladet under fliken Dokument.

Vill du köpa Hundfoder Labb Extrem Energi 15kg på pall?

En pall består av 30 säckar. Vid leverans av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor.

Labb foder

Labb är ett av Norges mest populära och eftertraktade varumärken för hundfoder och kattmat. Fodret baseras på exklusiva norska råvaror med högsta näringsmässiga kvalitet. Labb erbjuder både hälsosamt torrfoder och våtfoder som passar perfekt för hund och katt.