Förstoring av bild

Fodertillskott NAF Oestress, 1 l

Art nr: 1236588
NAF
0 (0)

NAF Oestress är ett tillskott med munkpeppar, kramplösande örter och magnesium för ston med besvärlig brunstperiod. Oestress hjälper ditt sto att balansera hormonnivåerna naturligt vilket ger henne möjlighet att slappna av och må bättre.

NAF Oestress finns även i pulverform

440 :-
(352 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-12-02 15:16

Egenskaper för Fodertillskott NAF Oestress
Humörsvängningar, retlighet, aggressivitet, minskad arbetsförmåga och känslighet vid beröring kan vara tecken på att ditt sto upplever en besvärlig brunst. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) kan innebära ett obehag vilket kan resultera i en ovilja att arbeta med ryggen, svansviftande, bockningar, sparkar eller att din häst arbetar mot skänkeln.

Genom att förbättra stoets kost med NAF Oestress hjälper du henne att slappna av, må bättre och kunna koncentrera sig på sitt arbete. Fodertillskottet består av en unik sammansättning av magnesium kombinerat med örter som munkpeppar och örter med kramplösande egenskaper som har använts i hundratals år för att stödja hormonbalansen. Tillskottet innehåller även magnesium till stöd för avslappning och oro.

Oestress ges dagligen under hela våren och sommaren och kan ökas i samband med stoets brunstcykel. Om det behövs kan tillskottet även användas året runt.

Volym: 1 liter

NAF Oestress finns även i pulverform. Oestress i flytande form ger snabbare resultat än pulver, slutresultatet är dock ungefär det samma.

Andra tittade även på
Andra köpte också
Piggborste Plast
Piggborste Plast
19 :-
(15,20 exkl. moms)
Paddar Back on Track Classic
Paddar Back on Track Classic
329 :-
(263,20 exkl. moms)
Fodertillskott Krafft Vitamin B, 3 kg
Fodertillskott Krafft Vitamin B, 3 kg
229 :-
(183,20 exkl. moms)
Hjälmreflex, Gul/svart
Hjälmreflex, Gul/svart
69 :-
(55,20 exkl. moms)
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.