Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Foderautomat & Fodertråg

Hos oss hittar du olika modeller av foderautomater och fodertråg för höns i ditt hönshus. Vi har allt från automater för höns i plåt till fodertråg i plast och galvaniserat material. Självklart finns det även fodertråg för kycklingar, eftersom kycklingar och höns behöver olika storlekar och höjd på fodertråget. Vi har även vattenautomater för höns med eller utan värmeplatta.

Välja foderautomat för höns – tänk på detta

Tänk på att du måste ha större eller fler automater ju äldre och fler hönor du har. Har du kycklingar på tre veckor bör du beräkna minst 20 mm per djur vid fodertråget, är de 21 veckor är samma siffra 55 mm.

För den som bara har hönor för husbehov är foderautomater som går att hänga upp smart eftersom det blir enklare att städa. Finns det tvärgående ribbor i automaten minskar det också spillet när fåglarna skvätter ut fodret på marken för att komma åt godbitarna. Fodertråg är å andra sidan bra om du har många fåglar och fler ryms vid maten samtidigt.

Smart foderhantering för nöjda höns

Foderautomater och fodertråg utgör smarta lösningar för att tillgodose hönsens näringsbehov. Dessa innovativa verktyg gör utfodringen enkel och effektiv, minskar spill och främjar en ren och hygienisk miljö. Med sin mångsidighet passar de perfekt både inomhus och utomhus, vilket gör dem till oumbärliga redskap för att hålla hönsen nöjda och välmående. Snabbkoll här 👇👇

  • Utfodringsutrustning såsom foderautomater, foderkrubbor, fodertråg, baljor och koppar – idealiska för både inom- och utomhusbruk!
  • Perfekta för enkel utfodring och effektiv fodertransport.
  • Foderautomater och fodertråg passar perfekt i hönshusvoch hönsgårdar.
  • Moderna, tåliga och smidiga lösningar för utfodring av höns och kycklingar.
  • Enkel påfyllning, lätthanterlig och komfortabel design som främjar bra hygien.
  • Håller fodret på plats och förhindrar spridning i stallet, hönshuset eller över gården.

Handla foderautomat hos Granngården

Köp din foderautomat och fodertråg för höns hos Granngården. Du hittar vårt stora utbud online och i butik lycka till!

Kategori & Filter
    • Populära
30 produkter

Visar sida 1 av 1