Gå till huvudinnehållet

Viltstängsel Häggroth stängsel med S-lock Metall 208cmx50m

Art.nr:1163548

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Mycket starkt Hightensile viltstängsel med S-lock. Kan motstå djurpåverkan, belastning av snö med mera och har stark ytbehandling som skyddar mot rost.
  • Elasticitetsböjar, det vill säga bockningar på tråden, som finns i varje nätruta tar upp variationer i den spänning som uppstår vid stora temperaturskillnader och motverkar att näten tappar spänst vid höga temperaturer, något som krävs i nordiskt klimat
  • Nätets uppbyggnad med odelade vertikaltrådar ger stadga och stabilitet till näten vilket gör att belastning från snö och dylikt inte skadar stängslet
  • S-lock är lika stark i nätets vertikala led gör det är omöjligt för djuren att tränga isär trådarna
  • ytbehandling med hög zinktjocklek vilket innebär att näten är motståndskraftiga mot rostangrepp och korrosio
  • Höjd: 208 cm, Antal horisontaltrådar:12 st, Dimension innertråd horisontalt/vertikalt: 2,5/2,5, Dimension kanttråd nedre/övre: 3,5/3,5, Knuttråd glödgad: 2,75
  • Maskbredd: 15 cm (0-110 cm, 15 x 15 cm, därefter 20 x 15, 20 x 15, 25 x 15 och 30 x 15)

Produktdetaljer

High tensile-tråd är en styvare järntråd med hög brottsstyrka. Tråden är ytbehandlad med hög zinktjocklek vilket håller rosten borta och gör att den håller längre jämfört med andra stängseltrådar. Tråden är försträckt vid tillverkningen vilket innebär att den inte töjs ut vid belastning, istället klarar den hög dragbelastning och är enklare att spänna vid montering av stängsel.

High tensile-tråden klarar tuffa utomhusmiljöer under många år och är helt enkelt det perfekta valet vid upprättandet av permanent stängsel.

Tänk på att vissa djur kan ha svårt att se tråden, varva gärna med annan typ av tråd eller sätt fast plastremsor för att den ska bli synligare.

Häggroth stängsel

Häggroth Stängsel erbjuder kvalitativa stängsellösningar som skapar trygghet. Fårstängsel, viltstängsel och skogsplaneringsnät. Fokus: Stängsel för lantbruk, där målet är att skydda dina djur, din trädgård eller din skogsplantering mot oinbjudna gäster. Deras nät är varmgalvaniserade och ytbehandlas med hög zinktjocklek så de blir motståndskraftiga mot korrision och rostangrepp.