Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Vid leverans av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Gäller alla leveransalternativ.

Stängselstolpe Octowood Åttkantig Ø 80x1800mm 84-p

Art.nr:1250906

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Åttkantig stängselstolpe av senvuxen norrländsk fura för t ex stängsling, hagar och vilthägn. Behandlade med träskydd för 20 års garanti. Ø80x1800mm.
  • Impregnerad stolpe av senvuxen norrländsk fura
  • Behandlad med trässkydd för 20 års garanti
  • Ø 80x1800mm, 84-pack
  • Åttkantig form ger enkel hantering och bra anläggningsyta
  • Svensk träråvara, certifierad enligt NTR och PEFC
  • Perfekt till bl a stängsling, trädstöd, viltstängsel och hagar

Produktdetaljer

Octowood Trästolpe är en tryckimpregnerad åttkantig stängselstolpe av senvuxen norrländsk fura. Stolpen är slitstark och har en lång hållbarhet.

Octostolpen är en naturprodukt med unika möjligheter. De högkvalitativa stängselstolparna är perfekta att använda för t ex lantdjursstängsel, vilthägn och staket.

Impregneringen är gjord enligt Nordiska träskyddsrådets krav och enligt svensk standard NTR klass A. Stängselstolparna är behandlade med träskydd för 20 års garanti.

Stolparna är spetsade i ena änden och fasade i den andra. Den åttkantiga formen ger enkel hantering och bra anläggningsyta och gör att det är enkelt att sätta fast tråd eller isolatorer på stolpen. Det underlättar ditt arbete och påverkar inte stolpens kvalitet så hårt, vilket gör att den håller längre.

På de färdigspetsade trästolparna fäster du en kluven åttkantig slana. Vill du ytterligare förenkla ditt arbete väljer du en så kallad "laskad" slana, vilket innebär att den är utfasad. Denna lösning innebär dessutom ett ännu snyggare slutresultat. Stängslet kan sedan kompletteras med en elstängseltråd om behov finns.

Octostolpen är en optimal produkt ur många aspekter och med utmärkta egenskaper för lång och problemfri användning!

Stolparna levereras endast i hela buntar.

Storlek: Ø 80 x 1800 mm (säljs i 84-pack)

Millimeteravvikelser kan förekomma

Lossningshjälp krävs Vid leverans av denna artikel krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin. Läs mer i våra köpvillkor privatkund och köpvillkor företagskund.

Octowood

Octowood ingår i Sveriges största specialvirkeskoncern och producerar högkvalitativa stängselstolpar av jämtländsk fura. Ett varumärke som aktivt arbetar för ett skogsbruk som främjar hållbarhet och motverkar global uppvärmning. Varje fällt träd ersätts med minst två nya.