Gå till huvudinnehållet

Skyddsnät Allox 1A 1x10m

Art.nr:1250433

Ett inhägnadsnät är perfekt för dig som vill förhindra att till exempel katter och hundar springer genom din häck. Nätet kan även användas som gräsförstärkningsnät vid gräsklippning med robotgräsklippare.

Produktdetaljer

Egenskaper för Inhägnadsnät, 1 x 10 m

Detta svarta lättstängsel är tillverkat av ett UV-beständigt HDPE-nät och är helt formstabilt. Nätet sätts enkelt upp med hjälp av G-pinnar (art. nr 1250434) som trycks ner 40 cm i marken och nätet fästs sedan i stolparna med buntband.

Kan även användas som gräsförstärkningsnät

Har du problem med att din robotgräsklippare river sönder gräsmattan i slänter eller intill föremål som stenar och träd? I så fall kan du lägga ut nätet över det skadade området. Fäst nätet i marken med vanliga tältpinnar. Efter en tid har gräset växt igenom nätet som då blir helt osynligt och robotgräsklipparen kan ta sig fram över nätet utan att skada underlaget.

Teknisk data

Mått: 1 x 10 m

Färg: Svart

Material: UV Beständig polypropen

Maskstorlek: 16 x 16 mm

Vikt/m²: 60 g

Draghållfasthet: MD/TD 3,5/3,5 kN/m

Allox

Allox är experter på olika typer av skyddsnät med tillbehör som hjälper till att antingen hålla skadedjur ute från dina odlingar eller t.ex. hönsen inne. Det är väldigt mångsidiga produkter som också passar utmärkt för att t.ex. bygga rasthage till hönsgården med, att skydda dina djur mot höken eller dina nyplanterade träd från hungriga rådjur.