Gå till huvudinnehållet

Regntunna Greenline 200L

Art.nr:1262112

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Regntunna med 200 liters volym som effektivt tar tillvara regnvattnet från taket. Behållaren är tillverkad i väderresistent och återvinningsbar PEHD-plast och levereras med barnsäkert lock, anslutning till stuprör och kran för avtappning.

Produktdetaljer

Alla plantor, särskilt lökväxter, föredrar regnvatten framför klorerat vatten. Denna regnvattentunna från GreenLine, som är lämplig till växthus och andra tillbyggnader, samlar effektivt regnvattnet från taket som du sedan kan använda till vattning. Ett 100 m² stort tak ger 500 liter vatten när det regnar 5 mm.

Regntunnan rymmer 200 liter och har ett inbyggt överfyllnadsskydd, vilket innebär att när tunnan är full flödar vattnet ner via stupröret igen. Behållaren är tillverkad i väderresistent och återvinningsbar PEHD-plast för lång hållbarhet.

Tunnan levereras med barnsäkert lock, anslutning till stuprör och kran för avtappning och är enkel att montera ihop.

Tillverkningsland: Storbritannien.

Höjd: 96 cm

Bredd: 68 cm

Djup: 68 cm

Vikt: 5,8 kg

Köp till ett praktiskt bottenstativ som ger en stabil placering och förenklar tömningen av tunnan!

Greenline

Det löper en grön tråd genom hela sortimentet från Greenline Garden. När du väljer en produkt i varumärkets sortiment kan du vara trygg i att du gör ett val med omtanke på miljön. I sortimentet hittar du kvalitativa komposter, regnvattentunnor och hjälp mot skadedjur i trädgården.