Gå till huvudinnehållet

Odlingssand Hasselfors Jordkompisar, 4 l

Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord genom att tillföra nya egenskaper, perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Hasselfors Odlingssand passar till odling av frön och sticklingar och adderar tyngd och struktur till din jord samt förbättrar dräneringen. Mer

Art.nr : 1262241

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Odlingssand Hasselfors Jordkompisar
Med Hasselfors Jordkompisar kan du själv påverka din jord och därmed även ditt odlingsresultat. Jordkompisar är inte är gödsel utan en jordförbättringsprodukt med ingredienser som du blandar i din trädgårdsjord, kompostjord eller pås-jord för att tillföra nya egenskaper till jorden. Perfekt för dig som vill skapa din egen jord! Jordkompisar passar både nyfikna nybörjare och passionerade trädgårdsälskare och ger det lilla extra till jorden och växterna.

Med Hasselfors Odlingssand adderas tyngd och struktur till din jord. Odlingssanden passar till odling av frön och sticklingar och används för att undvika sorgmyggor eller mossbildning, hindra vattenavdunstning och förbättra mikroklimatet. Blanda odlingssanden i din jord om du vill förbättra dräneringen.

Specifikation: Natursand 1-3 mm

Engelskt namn: Horticultural grit

Kvaliteter: Siktad svensk naturslipad sand

Volym: 4 liter

I serien Jordkompisar från Hasselfors ingår Odlingssand, Biokol, Lera, Maskgödsel och Pimpsten. Alla Jordkompisar bär på symbolen 100% naturligt vilket innebär att alla ingredienser kommer från naturen och du kan tryggt använda dem i din odling.