Förstoring av bild

Musfälla Victor M241-N

Art nr: 1250645
Victor
5 (1)

Elektrisk musfälla för inomhusbruk som avger en stark elektrisk stöt vilket eliminerar mössen på bara några sekunder. Musfällan är enkel att använda och kan fånga upp till 10 möss innan den behöver tömmas.

1495 :-
(1196 :- exkl. moms)
Prisavvikelser kan förekomma i butik.
ST

Lagerstatus

Webblager
Förväntad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Vald butik
Butiker nära dig
Vi uppdaterar vår lagerstatus regelbundet och reserverar oss för eventuella avvikelser.  Senast uppdaterat 2020-10-28 20:17

Egenskaper för Musfälla Victor M241-N
Multi Kill musfälla eliminerar en mus med en elstöt på några sekunder. Där traditionella musfällor bara fångar en gnagare kan denna musfälla från Victor förvara upp till tio möss innan den behöver tömmas. Fällan fångar upp till 150 gnagare på en uppsättning batterier. Musfälla Victor Multi Kill är enkel att använda - placera lämpligt bete, tryck på knappen och vänta. Ett grönt ljus blinkar en gång för att indikera att fällan fungerar ordentligt.

Det finns två vägar in i fällan, men ingen väg ut. På musfällans ena sida finns två trappor, denna sida ska placeras mot väggen. Mössen klättrar upp för en av de två trapporna för att nå Shock N’Drop Chamber där betet och metallplattorna är placerade. Inuti håller de avfasade facken musen på plats när den går på metallplåtarna för att nå betet. Denna kontakt utlöser en elstöt som dödar musen. När du betar, var noga med att inte lägga något bete direkt på metallplåtarna eftersom det kommer att ge systemet fel signaler.

Facket roterar automatiskt för att lägga ner musen i samlingslådan och återställer sig sedan själv för nästa mus. Lampan ovanför strömbrytaren blinkar grönt i upp till sju dagar för att indikera ett dödsfall. Ett gult ljus blinkar när samlingslådan är full och ett rött ljus blinkar för att meddela dig när du ska byta batterierna.

En inbyggd säkerhetsbrytare gör den säker att använda runt barn och husdjur och du kan tömma samlingslådan utan att behöva se eller vidröra mössen. 

  • Elstöt eliminerar mössen på några sekunder
  • Behållaren rymmer 10 möss
  • Dödar 150 möss per uppsättning batterier
  • Lätt att använda – bara att beta, slå på och tömma
  • Inbyggd säkerhetsbrytare och tunneldesign skyddar barn och husdjur
  • Giftfri
Andra tittade även på
Musfälla Victor WiFi
Musfälla Victor WiFi
895 :-
(716 :- exkl. moms)
Musfälla Elektronisk svart
Musfälla Elektronisk svart
395 :-
(316 :- exkl. moms)
Musfälla Victor Clean Kill, 2-pack
Musfälla Victor Clean Kill, 2-pack
129 :-
(103,20 exkl. moms)
Musfälla Vippfälla plast
Musfälla Vippfälla plast
49 :-
(39,20 exkl. moms)
Betesstation Mus, Med fälla
Betesstation Mus, Med fälla
69 :-
(55,20 exkl. moms)
Andra köpte också
Fri frakt till butik på granngården.se
Fri frakt till butik*
Fri retur i butik*
30 dagar öppet köp*

*En del produkter har avvikande regler för frakt/retur/öppet köp. Läs mer i våra köpvillkor.