Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fodertillskott NAF Magic 1,5kg

Art.nr:1238276

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar
Magnesiumbaserat lugnande fodertillskott med kraftfulla örter. Främjar självförtroende och koncentration. För stressade, nervösa och okoncentrerade hästar.
  • Lugnande fodertillskott med magnesium och örter
  • Ger stöd för lugn, fokus och självförtroende
  • Balanserad tarmflora
  • För stressade, nervösa och okoncentrerade hästar
  • Med levande jästkultur för god magtarmbalans
  • Vikt: 1,5kg

Produktdetaljer

NAF Magic bygger på en sund vetenskaplig och veterinärmedicinsk kunskap kombinerat med ingredienser av högsta kvalité. Magnesium är ett livsviktigt näringsämne för hästens välbefinnande och stödjer bland annat regleringen av nervösa spänningar. Eftersom magnesium har en inverkan på muskelspänning kan en häst med låga magnesiumvärden se ”kort” ut i sitt rörelsemönster och uttrycka lättretlighet, oro och dåligt självförtroende.

Förutom magnesium innehåller tillskottet även en blandning av örter som är utvalda för deras traditionella användning som stöd för självförtroende och koncentration. Den unika blandningen av magnesium och örtbaserat stöd i NAF Magic gör det möjligt för hästen att utföra allt som begärs av den, samtidigt som den ger ett lugn och en självsäkerhet.

NAF Magic innehåller dessutom levande jästkultur för god magtarmbalans.

Dosering Hästar och ponnyer:

Startdosering (7-10 dagar): 50-75g/dag / 2-3 mått/dag

Underhållsdosering: 25-50g/dag / 1-2 mått/dag

Sammansättning (per kg): Magnesiumoxid, Indisk ginseng, Humle, Lusern (högtempererad torkad), Kalciumkarbonat, Chia frön, Rapsolja, Lakritsrot, Bryggerijäst, Frukto-oligosackarider, Bockhornsklöver
Tillsatser (per kg): Smältbarhetsförbättrande medel Saccharomyces cerevisiae (CNCM I-4407, 4b1702) 3,31 x 1011 cfu
Analytiska beståndsdelar: Råprotein 8,9%, Råfetter 5,6%, Råaska 42,7%, Växttråd 16,2%, Syrafast aska 4,2%, Kalcium 2,98%, Natrium 0,07%, Fosfor 0,1%

NAF

NAF är ett varumärke som etablerades 1982 i Storbritannien och har sedan dess framgångsrikt utvecklat en omfattande portfölj av naturliga tillskott för hästar. Med en passion för att skapa produkter baserade på naturliga ingredienser direkt från naturen har NAF blivit en pålitlig aktör på marknaden. Under mer än 30 år har NAF dedikerat sig till att utveckla och producera fodertillskott för hästar med övertygelsen att: "Alla hästar, oavsett storlek och aktivitetsnivå – från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".