Gå till huvudinnehållet

Fodertillskott NAF Magic 750g

Art.nr:1236584

NAF Magic är ett magnesiumbaserat lugnande fodertillskott med kraftfulla örter som främjar hästens självförtroende och koncentration. Tillskottet innehåller även levande jästkultur för god tarmhälsa och passar stressade, nervösa och okoncentrerade hästar.
  • Magnesiumbaserat fodertillskott i pulverform
  • För stressade, nervösa och okoncentrerade hästar
  • Med levande jästkultur för god magtarmbalans

Produktdetaljer

Låga nivåer av magnesium kan orsakas av bristen på bete men är även relaterat till hästens individuella ämnesomsättning. Nivåerna kan dessutom minskas vid frekvent resande eller tävlande. Eftersom magnesium påverkar muskelspänningen kan man hos hästar med för lågt intag av magnesium uppleva ett spänt rörelseuttryck samt att hästen är mer lättretlig eller påvisar brist på självförtroende.

Magic från NAF är ett magnesiumbaserat lugnande fodertillskott i pulverform som även tillför kraftfulla örter till stöd för självförtroende och koncentration och är perfekt att ge till hästar som upplevs spända, stressade, nervösa och okoncentrerade i samband med träning eller hantering. Fodertillskottet ger hästen möjlighet att erhålla en djupare koncentration och på ett mer avspänt sätt kunna utföra uppgiften framför sig samt ge bättre kommunikation mellan ryttare och häst.

NAF Magic i pulverform innehåller dessutom levande jästkultur for god mag- och tarmbalans och är gynnsamt för hästar som påvisar stressmage.

Fodertillskott Magic finns även i flytande form som ger ett något snabbare resultat än Magic i pulverform, slutresultatet mellan de två formerna är annars ungefär de samma.

NAF

I över 30 år har NAF utvecklat och producerat fodertillskott för hästar under tesen "alla hästar oavsett storlek och aktivitetsnivå, allt från hobby till elitnivå, förtjänar en femstjärnig behandling".