Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Under hösten levereras barrotade växter direkt från fälten där de odlats upp. Leveranstiden är därmed mer väderberoende och kan ibland vara någon/några dagar längre än normalt.

Måbär 'Schmidt' 40-60 cm 100-p

Art.nr:1168092

  • Växtsortimentet varierar över säsongen
  • Omnia Gardens utbud kan endast köpas online
  • Växter med lokalt pris kan endast köpas i butik
Måbär är en av de mest lättskötta häckarna. Med sitt täta växtsätt och härligt vackra grönska bildar den snabbt en vacker häck.

Produktdetaljer

Måbär 'Schmidt' är en hanklon och blommar med stora gula blommor i maj, men sätter inga bär. Den har inga krav på jordmån och klarar såväl sol som skugga. Beskär 2 gånger per år. Klarar även hård beskärning och kommer snabbt igen.

Dessa plantor levereras barrotade, de kan därför se kala och tråkiga ut – de förvaras i kylrum till leverans och ska se ut så.

Uppskattad leveranshöjd: 40-60 cm, 2-4 grenar

Utförande: Frilandsodlad 

Botaniskt namn: Ribes alpinum 

Typ: Häck

Åtgång: 3-4 st/m

Lövverk: Grön 

Blomfärg: Gul

Blomningstid: Maj-juni

Trivs bäst i: Sol/skugga

Jordmån: Utan krav

Zon: 1-6

OBS! Alla växter från Omnia Garden skickas med hemleverans eller till utlämningsställe, när det går, för kortast transporttid. De kan inte hämtas upp i våra butiker.

Observera att bilderna på växterna visar hur de kommer att se ut färdigvuxna och etablerade, inte hur de ser ut vid leverans.

Omnia garden

Omnia Garden, med sitt säte i Höganäs, erbjuder ett brett utbud av vackra växter för din trädgård. Från jordgubbsplantor och japanska blodlönnar till björnbärshallon och förtrollande tempelträd. Låt din trädgård blomstra!!