Gå till huvudinnehållet

Lövblås Stihl BGA 57, exkl. batteri

Med lövblås Stihl BGA 57 kan du enkelt blåsa gräsmattan, gården eller infarten ren från löv, gräsklipp och smuts. Den lätthanterliga lövblåsen har ett mjukt grepp och blåsröret kan snabbt och smidigt justeras efter din kroppslängd.En del av Stihls BatteriSystem Compact, levereras utan batteri och laddare. Mer

Art.nr : 1263171

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Egenskaper för Lövblås Stihl BGA 57, exkl. batteri
I Stihls serie BatteriSystem Compact hittar du tysta, lätta och effektiva trädgårdsmaskiner med starka 36 V Lithium-Ion batterier för trädgården och fritidstomten. Batterierna passar självklart alla maskiner som ingår i Compact-serien.

Den användarvänliga lövblåsen BGA 57 i Stihls BatteriCompact System är tyst att använda och har ett mjukt grepp som ligger perfekt i handen. Blåsröret justeras dessutom enkelt efter din kroppslängd så att du får full effekt av blåskraften på marken.

Teknisk data 
Motor: 36 V 
Drivmedel: Batteri 
Blåseffekt: 162 km/tim 
Luftvolym: 12,5 m3/min 
Modell: Hand 
Uppsamling: Nej 
Elstart: Ja 
Vikt: 2,1 kg (exkl batteri)

Observera att lövblåsen levereras exklusive batteri och laddare. Köp till batteri i önskad storlek. Laddas med Stihls batteriladdare Al 101, AL 300 eller AL 500

  • Lätthanterlig lövblås
  • Mjukt grepp och ligger perfekt i handen
  • Köp till batteri i önskad storlek

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.