Gå till huvudinnehållet

Lövblås Stihl BGA 45, 18 V

BGA 45 är en praktisk batteriblås med låg vikt från Stihl perfekt för rengöring av mindre ytor på tomten. Lövblåsen arbetar tyst men effektivt och är utrustad med runt munstycke och ett inbyggt batteri med en indikator för laddnivån. Mer

Art.nr : 1260912

  • Jordnära sortiment
  • Fri retur i butik
  • Öppet köp i 30 dagar

Egenskaper

Aktiveringsnyckel
Lövblåsen går endast att starta med hjälp av aktiveringsnyckeln. Är nyckeln utdragen, är maskinen strömlös och därmed skyddad mot oavsiktlig start. På så vis kan maskinen rengöras, förvaras och transporteras på ett säkert och bra sätt.

Kompakt och ergonomisk
Med det integrerade batteriet är batteriblåsen perfekt balanserad. BGA ligger på så sätt alltid perfekt i handen och den kompakta designen ger mycket bra rörelsefrihet.

Laddningsindikator
Hur mycket arbetstid och laddningstid som är kvar kontrolleras snabbt och enkelt med ett knapptryck. Fyra LED lyser eller blinkar rött eller grönt, vilket visar laddningsstatus respektive eventuella störningar.

Mjukt grepp
Med tvåhandsfattningen, gasreglage och gasspärr har du alltid batterilövblåsen i ett säkert och bra grepp.

Teknisk data
Motor: 18 V - 2,5 Ah
Drivmedel: Inbyggt batteri
Blåseffekt: 137 km/tim
Luftvolym: 8,3 m3/min
Modell: Hand
Uppsamling: Nej
Elstart: Ja
Vikt: 2 kg
 

Denna produkt är märkt med:

explosive logo oxidizing logo harmful logo environmentallyhazardous logo harmfultohealth logo flammable logo

Stihl

Vi på Granngården är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade proffsvarumärket STIHL. Bolaget är marknadsledande i flera av sina produktområden och varumärket är idag synonymt med hög kvalitet och maskiner för proffs och konsument.